BRAHMI - BACOPA MONNIERI (100 V-CAPS) (INDIAN NATURE AYURVEDA)

. bevat actieve bacosides die bijdragen tot een betere alertheid en aandacht

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Artikelnummer: PL 441/36
Aantal: 1

BRAHMI - BACOPA MONNIERI (100 V-CAPS)


Omschrijving
BACOPA MONNIERI groeit in vochtige weiden in India, aan de boord van rivieren en meren onder de naam van BRAHMI. Bacopa Monnieri wordt sinds eeuwen gebruikt door studenten die de Veda's moeten uit het hoofd leren. Het is slechts een 30 cm hoog en de blaadjes zijn zeer vocht absorberend, zodat zij zorgvuldig moeten gedroogd worden na het plukken.

Bacopa Monnieri bevat actieve bacosides die bijdragen tot een betere alertheid, focus, rust en aandacht.* 

*De gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating.

Deze voedingssupplementen zijn genotificeerd door de Belgische Federale Overheidsdienst (FOD) in strikte overeenstemming met de Europese normen.

Ingrediënten per plantaardige capsule (v-caps)
Extract van Bacopa monnieri 400 mg
Vulmiddel: microcrystalline cellulose 100 mg
Gezuiverde talk 49 mg
Aerosil 1 mg

Netto: 55 g
Oorsprong: India
Fabrikant: NNPL INDIA

Gebruik
1-2 capsules (hydroxypropylmethylcellulose), 2 x per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement op basis van kruiden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Deze voedingssupplementen op basis van kruiden zijn best te nemen op professioneel advies. De plantenextracten zijn aangemaakt volgens de GMP-normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de Europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg tevens uw arts of apotheker alvorens te gebruiken bij kinderen, tijdens borstvoeding, medicijngebruik en ziekte.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen