AGNAFORTE (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

VITEX AGNUS CASTUS (monnikspeper)
. draagt bij tot een normaal hormonaal evenwicht bij de vrouw
. ondersteunt bij geestelijke en lichamelijke uitputting
. bezit antioxidatieve en ontstekingsremmende eigenschappen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

AGNAFORTE (60 V-CAPS)


agnus castusMonnikspeper of kuisboom (Vitex agnus castus) is een heester die groeit rond de Middellandse Zee, in Centraal-Azië en in Noord-Amerika. De gedroogde bessen van monnikspeper lijken uiterlijk en wat geur en smaak betreft op gewone peperbolletjes. In Europa en Noord-Amerika worden deze gedroogde bessen al meer dan 2000 jaar gebruikt bij spijsverteringsklachten, acne, ontregeling van de menstruele cyclus, premenstruele klachten, mastalgie (pijn aan de borsten), menopauzale klachten (overgang) en verminderde vruchtbaarheid. Na de bevalling kan monnikspeper worden gebruikt om de placenta uit te drijven of de lactatie te bevorderen.

De therapeutische werking van dit supplement is onder andere toe te schrijven aan de stimulering van GABA, de beïnvloeding van het endogeen opiaatsysteem en het hormonaal stelsel en de aanwezigheid van plantenoestrogenen. Extracten van monnikspeper bevatten tevens antioxidatieve en ontstekingsremmende eigenschappen.

AGNAFORTE van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
Vitex agnus castus extract 90 mg (0,5 % agnuside, 0,4 % aucubin)

Gebruik
1 capsule per dag of zoals voorgeschreven.
Let op: zeker niet bij pilgebruik, hypofyseaandoening, overproductie van prolactine en hormoongevoelige tumoren ter hoogte van de genitaliën of borsten; liefst niet tijdens de zwangerschap of borstvoeding.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen