ALFA RELAX (60 V-CAPS) (ALFA BY NUTRIFARMA NUTRICEUTICALS)

. L-theanine uit theebladeren zorgt voor een rustervaring zonder sufheid achteraf
. ashwaganda is een adaptogeen en zorgt voor een normaal geestelijk en emotioneel evenwicht
. bio-actieve vormen van B-vitaminen bieden uw zenuwstelsel rust en herstel

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

ALFA RELAX (60 V-CAPS)


Omschrijving
Voor een herstellende rustervaring zonder sufheid.

Energie, ontspanning en rust worden aangestuurd door onze biologische klok. Ten gevolge van stress kan dit mechanisme ontregeld geraken. Stresssituaties worden beschouwd als een belangrijke oorzaak van heel wat ongemakken. Tijdens rust en ontspanning laadt ons lichaam terug energie op.

Ontspanning, beloning en rust maken namelijk een heel belangrijk deel uit van een volledige stresscyclus. In onze jachtige maatschappij wordt dit vaak vergeten. We leven van de ene impuls naar een actie en terug naar de volgende impuls en actie. Stilaan vergeten we onszelf echt te ontspannen. We verlangen ernaar om ons zowel rustig en tegelijkertijd alert te voelen.

Waarom kiezen voor Alfa Relax?
De synergie van Ashwaganda en L-theanine is uniek. Samen met de B-vitaminen bezorgen ze ons zenuwstelsel de dagelijkse ondersteuning om tot rust en herstel te komen, en dit zonder sufheid.

  • Ashwagandha brengt ondersteuning in periodes van mentale en nerveuze spanning en angst.
  • Ashwagandha draagt bij tot het emotioneel evenwicht en heeft een positief effect op de stemming.
  • L-theanine zorgt voor een rustervaring zonder sufheid.
  • De vitamines B1, B3, B6, B9 en B12 dragen bij tot een normale psychologische functie.
  • De vitamines B1, B2, B3, B6 en B12 dragen bij tot de normale werking van het zenuwstelsel.

Wat maakt Alfa Relax zo uniek?

  • Een gestandardiseerde vorm van Ashawaganda, met een hoog gehalte aan bio-actieve withanoliden.
  • B-vitaminen in hun bio-actieve vorm en dus met een grotere opneembaarheid in ons lichaam.
  • Suntheanine®, een gepatenteerde vorm van L-theanine met farmaceutische kwaliteit. Het bevat enkel de natuurlijke L-vorm, dit is de actieve vorm met hoge opneembaarheid door het lichaam.

Ingrediënten per 2 vegetarische capsules
Ashwaganda (1,5 % withanoliden) 400 mg
L-theanine 200 mg
Vitamine B1 (thiaminemononitraat) 0,73 mg - 67 % RI*
Vitamine B2 (natriumriboflavine -5'-fosfaat) 0,93 mg - 67 % RI*
Vitamine B3 (nicotinamide) 10,67 mg - 67 % RI*
Vitamine B6 (pyridoxal -5'-fosfaat) 0,93 mg - 67 % RI*
Vitamine M (MTHF) 134 mcg - 67 % RI*
Vitamine B12 (methylcobalamine) 166 mcg - 67 % RI*

Vrij van allergenen (glutenhoudende granen, soja, melk, ei, vis, schaaldieren, selder, mosterd, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine, weekdieren en aardnoten).

Gebruik
1 a 2 vegetarische capsules per dag, na het avondmaal en/of voor het slapen gaan, gedurende 2 tot 4 weken en daarna afbouwen naar 5 dagen per week. Kan langdurig genomen worden. 1 capsule per dag is voldoende wanneer enkel het inslapen moeilijk verloopt. Kies voor 2 capsules per dag bij felle onrust of na een stressvolle dag.

Wanneer er samen met een gevoel van rusteloosheid, in de ochtend ook energiegebrek ervaren wordt, is het aan te raden Alfa Energy in de ochtend te combineren met Alfa Relax in de avond en Alfa Magnesium verdeeld over de dag in te nemen. Deze combinatie helpt het lichaam weerbaar te maken bij onrust en stress.

Bij spanningsklachten zoals mentale klachten, prikkelbaarheid, nervositeit en slaapproblemen is het aan te raden Alfa Relax een maand te gebruiken samen met Alfa Magnesium en voldoende rust. Magnesium ondersteunt de prikkeloverdracht. Daarna pas kan de energie opgebouwd worden door Alfa Relax 's avonds te combineren met Alfa Rhodiola in de ochtend, rhodiola ondersteunt de energieproductie in de ochtend.

Opmerkingen
Gelijktijdig gebruik van Theanine met bloeddrukverlagende medicijnen gebeurt best in overleg met uw arts.

Lifestyle
Wat kan u zelf doen?

1. HERSTEL U BIORITME:
Leven volgens het ritme van de natuur zorgt voor energieherstel. Sta op als de zon opstaat, want op dat moment produceer u zelf de meeste activerende stoffen. Doe rustgevende activiteiten vanaf 21u en zorg dat u in bed ligt voor 23u.
2. BEWEGEN:
Dansen, bewegen in de natuur, hobby’s en meditatie zorgen voor de productie van energieherstellende en goed-gevoel hormonen. Dagelijks 10 tot 20 minuten maakt een wereld van verschil. Een krachtige geest huist in een gezond lichaam.
3. VOEDING:
Kies voor voedingsmiddelen rijk aan bouwstoffen voor uw lichaam, zoals noten, zaden, vruchten en groenten van het seizoen.
4. GENIET VAN HET LEVEN:
Doe wekelijks iets dat u veel levensvreugde bezorgt, een hobby, lees over iets of iemand die u inspireert, warm bad, een momentje voor uzelf.
5. GOEDE GEWOONTEN:
Beloon uzelf iedere dag voor iets wat die dag goed gegaan is of gelukt is. Schrijf het iedere avond op in een dagboekje. Dit is uw persoonlijke gids voor moeilijke momenten.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen