RHODIOLA PLATINUM (60 V-CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

RHODIOLA
. geeft meer energie en is gunstig voor het uithoudingsvermogen
. zorgt voor een positieve gemoedstoestand en meer geestelijke veerkracht
. is goed voor het geheugen en het concentratievermogen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

RHODIOLA PLATINUM (60 V-CAPS)


Omschrijving
De grootste vijand van de westerse mens heet: stress. Naast ontspannen, genoeg slapen, meer bewegen en gezond eten, vergroten “adaptogene” planten onze stressbestendigheid. Topper hierbij is Rhodiola rosea.

Rhodiola of Rozenwortel is een adaptogene plant die het aanpassingsvermogen van de mens bij ongunstige omstandigheden verhoogt. Ze is daarom bij uitstek geschikt voor de westerse mens met een drukke baan die energiek en ontspannen wil blijven en voor de sporter die sterk wil presteren met een optimaal uithoudingsvermogen. Ook wanneer door een veeleisende levensstijl negatieve gedachten opduiken, men niet meer helder en geconcentreerd voor de dag komt of als futloosheid toeslaat, kan RHODIOLA PLATINUM een ruggensteun bieden.

Rhodiola geeft meer energie en is gunstig voor het uithoudingsvermogen; werkt ontspannend en is nuttig bij kortstondige stress; zorgt voor een positieve gemoedstoestand en meer geestelijke veerkracht; is goed voor het geheugen en het concentratievermogen.


RHODIOLA PLATINUM van MannaVital is een totaalextract van de wortel, zonder de onwerkzame bovengrondse delen en gestandaardiseerd om minstens 3 % rosavines en 1 % salidroside te bevatten.
 
Actieve ingrediënten per vegetarische capsule
Sedum roseum/Rhodiola rosea (rozenwortel) 250 mg, gestandaardiseerd op 3 % rosavines en 1 % salidroside

Gebruik
2 capsules per dag; in bijzondere omstandigheden 3 capsules per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen