GINKGO FORTE (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

GINKGO (Japanse tempelboom)
. draagt bij tot een normale doorbloeding en stofwisseling
. ondersteunt het zenuwstelsel, geheugen en leervermogen
. helpt bij concentratiestoornissen
. vitaliseert en ontspant het lichaam

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

GINKGO FORTE (60 V-CAPS)


ginkgoGinkgo biloba, ginkgoboom of Japanse tempelboom is oorspronkelijk afkomstig uit China. De ginkgoboom blijkt een bijzonder sterke overlevingskracht te bezitten doordat hij zich onder andere beschermt met eigen antioxidanten; hij is winterhard en goed bestand tegen insecten, schimmels, parasieten, bacteriën en virussen. Van de insecticide eigenschappen van deze boom maakten de Chinezen vroeger al dankbaar gebruik door ginkgobladeren in boeken te leggen en ze zo te beschermen tegen vraat.

Extracten van ginkgobladeren zijn zeer populair voor de bestrijding van doorbloedingsstoornissen enerzijds centraal in de hersenen (vergeetachtigheid, hoofdpijn, concentratieverlies, duizeligheid, oorsuizen, ...) en anderzijds perifeer in de ledematen (koudegevoel, pijn tijdens het lopen of ’s nachts, slecht genezende weefselbeschadigingen, ...).

De gekookte zaden worden gebruikt om de spijsvertering te ondersteunen, als laxans of om de werking van alcohol af te zwakken.

GINKGO-FORTE van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
Ginkgo biloba droogextract (gestandaardiseerd op 24 % ginkgoflavonglycosiden en 6 % terpeenlactonen) 60 mg

Gebruik
1 capsule per dag of zoals voorgeschreven.

Opmerking
Ginkgo biloba heeft een licht bloedverdunnend en suikerverlagend effect en wordt afgeraden aan zwangere vrouwen en bij borstvoeding.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen