MEMOTON GINKGO en GINSENG (120 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. combinatie van Ginkgo biloba, ginseng en phosphatedylserine
. bevordert de alertheid, concentratie en cognitieve functie

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

MEMOTON GINKGO en GINSENG (120 V-CAPS)

Omschrijving
Memoton bevat zowel Ginkgo, ginseng als Phosphatedylserine. 

Ginkgo biloba, ginkgoboom of Japanse tempelboom is oorspronkelijk afkomstig uit China. De ginkgoboom blijkt een bijzonder sterke overlevingskracht te bezitten doordat hij zich onder andere beschermt met eigen antioxidanten; hij is winterhard en goed bestand tegen insecten, schimmels, parasieten, bacteriën en virussen. Van de insecticide eigenschappen van deze boom maakten de Chinezen vroeger al dankbaar gebruik door ginkgobladeren in boeken te leggen en ze zo te beschermen tegen vraat.

Ginkgo biloba is goed voor het zenuwstelsel en het geheugen (EFSA-ID 2546) bij gebruik van minimaal 120 mg Ginkgo biloba-extract. Het draagt ook bij tot normale mentale prestaties en het is goed voor de concentratie (EFSA-ID 3676). Daarnaast heeft het een gunstige invloed op de bloedcirculatie (EFSA-ID 3364). Door de aanwezigheid van Ginkgo biloba wordt dit product afgeraden bij zwangerschap en borstvoeding. Raadpleeg een arts of apotheker bij het gebruik van antistollingsmiddelen.

Panax ginseng, Chinese of Koreaanse ginseng, is één van de beroemdste, meest gewaarde en meest verkochte kruiden ter wereld. De populaire wortel, die traag groeit en pas na minstens drie jaar bruikbaar wordt, bestrijkt een gigantisch indicatiegebied. Panax ginseng barst van ginsenosiden, fytosterolen, vetzuren, mineralen, vitaminen, aminozuren, gezonde suikers, zetmeel, enzymen en vezels.

Panax ginseng (C.A. Meyer) is een adaptogeen. Het gebruik van twee capsules of meer Panax ginseng 500 mg per dag is goed voor de bloedcirculatie (EFSA-ID 3668). Het beschermt gezonde cellen en weefsels (EFSA-ID 3705). Het draagt bij tot het behoud van de cognitieve functies (EFSA-ID 3870) en het is het goed voor de concentratie (EFSA-ID 3870). Het bevordert de alertheid, de concentratie en het zelfvertrouwen bij sportprestaties (EFSA-ID 3673), het verhoogt de vitaliteit (EFSA-ID 3674) en het helpt vermoeidheid en moeheid te verminderen (EFSA-ID 3675).

Phosphatidylserine is een fosfolipide dat zich aan de binnenkant van de celmembranen bevindt. Deze stof is heel sterk geconcentreerd in het brein en het zenuwstelsel en is noodzakelijk voor alle cellen in het lichaam. Het is namelijk fosfolipide dat het meest voorkomt in de hersenen. 

MEMOTON GINKGO en GINSENG van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Ingrediënten per plantaardige capsule
Ginkgo biloba extract (gestandaardiseerd op 24 % ginkgoflavonglycosiden en 6 % terpeenlactonen) 90 mg
Panax ginseng extract (C.A. Meyer; gestandaardiseerd op 24 % ginsenosiden) 150 mg
Fosfatidylserine 25 mg

Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige omhulling), mcrokristallijne cellulose (stabilisator)

Gebruik
1 capsule per dag met een beetje water of zoals voorgeschreven.

Opmerking
Memoton heeft een licht bloedverdunnend en suikerverlagend effect.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Het product bevat Ginkgo biloba; raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen