GUARANA 550 (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. afkomstig van de Guaranabes
. rijk aan cafeïne
. geeft een energieboost in de finale van een wedstrijd

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

GUARANA 550 (60 V-CAPS)

Omschrijving
Guarana groeit in het Amazonewoud. De rode bessen zijn erg opvallend en groeien altijd in trossen. Wanneer ze rijp zijn barsten de schillen open en komen de zwarte zaden tevoorschijn. Die hebben een witte schil zodat de bessen er een beetje uitzien als oogballen. Van deze plant worden de zaden en de bessen gebruikt. Guarana is zeer populair in Brazilië en wordt daar als koffie gedronken.

De 'cafeïne' die in de bessen aanwezig is wordt gelijkmatig opgenomen door het lichaam. Daardoor geeft guarana u een langdurige, gespreide energieboost. Guarana verhoogt het uithoudingsvermogen en vermindert het vermoeidheidsgevoel.

GUARANA-550 van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Ingrediënten per plantaardige capsule
Guarana (Paulinia cupana, 12 % cafeïne = 66 mg per capsule) 550 mg

Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule)

Gebruik
1 capsule per dag of zoals voorgeschreven.

Opmerking
Guarana niet toedienen aan zwangere vrouwen en bij borstvoeding.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen