GUARANA BIO 300 MG (120 V-CAPS) (PURASANA NATURAL PROTECTION)

GUARANA
. ondersteunt de normale geestelijke en lichamelijke functies zoals concentratie, uithoudingsvermogen en libido
. draagt bij tot vet- en gewichtsverlies tijdens een dieet of vastenkuur met behoud van spierweefsel

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 3

GUARANA BIO 300 MG (120 V-CAPS)


Omschrijving
Welbekend tonicum dat bijdraagt tot meer fysieke en mentale energie en vitaliteit. Ondersteunt het behalen en/of behouden van een gezond gewicht.

Guarana is het zaadje van de Paullinia Cupana: een klimplant die groeit in het Amazonegebied. Guaranapoeder is het vermalen zaad van de vruchten die de plant voortbrengt. Het bevat guaranine: dit stofje is qua chemische structuur gelijk aan cafeïne en komt op een natuurlijke manier voor in het zaad.

De 'cafeïne' die in de bessen aanwezig is wordt gelijkmatiger en beter opgenomen door het lichaam dan de cafeïne die in koffie terug te vinden is. Daardoor geeft guarana u een langdurig gespreide energieboost. Guarana draagt dan ook bij aan de alertheid en gaat vermoeidheid tegen.

Guarana wordt gebruikt om zowel geestelijke als lichamelijke prestaties te verbeteren en bezit, net als gewone cafeïne, vochtafdrijvende eigenschappen. Guarana bevordert tevens de afbraak van vet en draagt bij tot gewichtsverlies tijdens het afslanken.

GUARANA BIO van Purasana is gegarandeerd van biologische oorsprong, vrij van gluten, soja, lactose en vegetarisch.

Ingrediënten per plantaardige capsule

Guarana* (zaad) 300 mg

Capsule: vegetarisch geleermiddel (hydroxypropylmethylcellulose)

* Afkomstig van biologische teelt

Gebruik
3 tot 6 capsules per dag, innemen met een glas water of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. 

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Hoog cafeïnegehalte. Niet aanbevolen voor kinderen, vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven en cafeïne-gevoelige personen.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen