MEMORYTON GEHEUGEN EN CONCENTRATIE (60 V-CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

. met kleinbladige bacopa dat het geheugen en concentratievermogen bevordert
. vitamine B6, foliumzuur en vitamine B12 voor een normale geestelijke functie
. wilde bosbes- en druifextract beschermen en bevorderen de bloedcirculatie

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

MEMORYTON - GEHEUGEN EN CONCENTRATIE (60 V-CAPS)


Omschrijving
Een optimale levensstijl met een gezonde voeding en voldoende bewegen helpt ons op helder van geest te blijven. Om nog meer bij te dragen tot een scherp geheugen en een sterk concentratievermogen, werd MEMORYTON van Mannavital ontwikkeld. Dit totaalcomplex combineert liefst drie wetenschappelijk onderzochte extracten waarvan een positieve invloed op het geestelijke prestatievermogen werd aangetoond: een bijzonder extract van wilde bosbessen en druiven, een extract van bacopa, de Aziatische topplant voor het geheugen, en een belangrijke component uit lecithine: fosfatidylserine. Aangevuld met bioactieve B-vitamines voor een optimale geestelijke functie en met natuurlijke vitamine E voor een antioxidante celbescherming, is dit een zeer compleet geheugencomplex. 

Waarom u kiest voor MEMORYTON:

  • Bevat met MEMOPHENOL® een wetenschappelijk onderbouwd extract van wilde bosbes en druif, die als antioxidanten de zenuwcellen beschermen en de circulatie bevorderen.
  • Bevat met BACOMIND® een wetenschappelijk onderbouwd extract van kleinbladige bacopa (Bacopa monnieri), dat het geheugen en concentratievermogen bevordert.
  • Bevat met SHARP PS® een wetenschappelijk onderbouwd extract van fosfatidylserine uit lecithine, een onmisbaar en bijzonder component voor de celmembranen van goed werkende zenuwcellen.
  • Bevat met gemengde tocoferolen de correcte vorm van vitamine E om bij te dragen tot een optimale celbescherming van zenuwcellen.
  • Bevat de correcte bioactieve vormen van de vitaminen B6, foliumzuur en B12, die het homocysteïnegehalte verlagen en bijdragen tot een normale geestelijke functie.

MEMORYTON van MannaVital is een natuurlijk totaalpreparaat voor een sterk geheugen en een optimaal concentratievermogen.

Actieve ingrediënten per maximale dagdosis van 3 vegetarische capsules
MEMOPHENOL® (wilde bosbes- en druifextract) 600 mg
BACOMIND® (kleinbladige bacopa) 300 mg
SHARP PS® (fosfatidylserine) 200 mg
Vitamine E als gemengde tocoferolen (325 % RI) 39 mg
Vitamine B6 (429 % RI*) als pyridoxal-5’-fosfaat 6 mg
Foliumzuur (200 % RI*) als calcium-L-5-methyltetrahydrofolaat 400 mcg
Vitamine B12 (4000 % RI*) als methylcobalamine 100 mcg

*RI = Referentie-inname

Gebruik
2 capsules (onderhoudsdosis) tot 3 capsules (intensieve dosis) per dag verspreid over de maaltijden, met een glas water.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen