GINSENG FORTE (50 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. hoge standaardisatie op ginsenoides
. ginseng ondersteunt een normale vitaliteit en mentale kracht

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

GINSENG FORTE (50 V-CAPS)

Omschrijving
Panax ginseng, Chinese of Koreaanse ginseng, is één van de beroemdste, meest gewaarde en meest verkochte kruiden ter wereld. De populaire wortel, die traag groeit en pas na minstens drie jaar bruikbaar wordt, bestrijkt een gigantisch indicatiegebied.

Panax ginseng (C.A. Meyer) is een adaptogeen. Het gebruik van twee capsules of meer Panax ginseng 500 mg per dag is goed voor de bloedcirculatie (EFSA-ID 3668). Het beschermt gezonde cellen en weefsels (EFSA-ID 3705). Het draagt bij tot het behoud van de cognitieve functies (EFSA-ID 3870), het is het goed voor de concentratie en de leerprestaties (EFSA-ID 3870) en het ondersteunt het reactievermogen (EFSA-ID3673). Het bevordert de alertheid, de concentratie en het zelfvertrouwen bij sportprestaties (EFSA-ID 3673), het verhoogt de vitaliteit (EFSA-ID 3674) en het helpt vermoeidheid en moeheid te verminderen (EFSA-ID 3675).

GINSENG-FORTE van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Ingrediënten per plantaardige capsule
EXTRA STERKE FORMULE VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT
Panax ginseng (gestandaardiseerd op 24 % ginsenosiden - C.A. Meyer) 500 mg

Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule), microkristallijne cellulose (stabilisator)

Gebruik
1 à 2 capsules per dag met een beetje water of zoals voorgeschreven.

Opmerking
Ginseng heeft een licht bloedverdunnend en suikerverlagend effect.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen