POSITIVE FOCUS & MEMORY (60 V-CAPS) (MOODLAB HAPPY MOOD)

. ondersteunt het geheugen, het leervermogen, de concentratie en de motivatie
. draagt bij tot de instandhouding van een goede cognitieve functie

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

POSITIVE FOCUS & MEMORY (60 V-CAPS)


Omschrijving
Laat jouw brein u in de steek? Op uw succes!
Voor studenten en de actieve mens is een goed functionerend geheugen een belangrijke succesfactor. Een voedingssupplement zoals Positive Focus & Memory die het geheugen, de concentratie & motivatie² ondersteunt is daarom een welgekomen hulp.
Als we ouder worden verouderen de cellen van het hele lichaam, ook deze van ons brein. Positive Focus & Memory helpt het geheugen & cognitie² op peil te houden.

Altijd Alert, de kracht van POSITIVE FOCUS & MEMORY?

 • Voor jong en oud: 
  Bent u een student die de focus moeilijk kan behouden? U werkt hard aan uw carrière en u hebt het soms moeilijk u te concentreren, u hebt last van intellectuele vermoeidheid? Bent u een actieve senior die beseft dat uw geheugen u soms in de steek laat? Door zijn nootropic formule is Positive Focus & Memory geschikt voor iedereen.
 • Triple action:
  Positive Focus & Memory brengt de boost die u nodig hebt om uw geheugen² op scherp te zetten. De onderbouwde combinatie van de 3 planten zorgt voor extra concentratie, motivatie, extra leervermogen en een scherp geheugen².
 • Wetenschappelijk onderbouwd:
  Positive Focus & Memory bevat het uiterst kwalitatieve Saffranum®, afkomstig van de hoogwaardige Crocus sativus stempels. Zowel van Saffraan¹ , Ginkgo biloba² en Bacopa monnieri² zijn voldoende studies die de impact op het brein staven. Uiteraard bij het gebruik van de juiste en voldoende werkzame stoffen van deze planten.

Een synergie van ingrediënten, 100 % natural botanicals.

 • Ginkgo biloba
  Ginkgo biloba of Japanse tempelboom bevordert de bloeddoorstroming in het hele lichaam, ook in de kleine haarvaten van de hersenen. staat bekend om zijn sterke werking op het vlak van concentratie, leerprestaties en het geheugen.
 • Bacopa monnieri
  Bacopa monnieri wordt al jaren gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde en wordt ook wel eens het Alzheimerplantje genoemd. De actieve stoffen zijn de bacosides, deze dragen bij tot het goed functioneren van het geheugen.
 • Saffraan
  Het is bekend dat saffraan¹ de gemoedstoestand verbetert, maar saffraan ondersteunt ook het BDNF (brain derived neurotrophic factor), vrij vertaald : zenuwcelstimulerende factor in de hersenen. BDNF is een essentiële bouwsteen voor het brein.

Ingrediënten per 2 vegetarische capsules
Crocus sativus stigma Saffranum* (actieve hoeveelheid) 30 mg 
Bacopa monnieri (45 % bacosides) 300 mg
Ginkgo biloba (24 % flavonglycosiden, 6 % terpeen lactonen) 90 mg

*Safranal: >5 %, Crocine: >12 %, Picrocrocine: >10 %

Bacopa extract (Bacopa monnieri L.), Ginkgo extract (Ginkgo biloba), vulstof: Acacia seyal (Acacia seyal Delile), coating: vegecaps (hydroxypropylmethylcellulose), Saffraan (Crocus sativus L.)

Gebruik
Startdosis:
Voor een kuur bv. bij intellectuele vermoeidheid of bij het studeren bevelen we 2 capsules per dag aan. Telkens ’s morgens in te nemen.

Onderhoudsdosis:
Bij een preventieve aanpak om op lange termijn het geheugen te ondersteunen bevelen we 1 capsule per dag aan. Telkens ’s morgens in te nemen. Positive Focus & Memory kan langdurig doorgenomen worden.

Extra:
Positive Focus & Memory kan gecombineerd worden met de andere supplementen uit het Moodlab gamma.

Opmerkingen
Bewaren op een droge en koele plaats buiten het bereik van kinderen. Niet geschikt voor kinderen beneden de 12 jaar. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen tegen depressie.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Bewaren

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen