PROPOLIS INTENSE PROPOLIS MOEDERTINCTUUR BIO (30 ML) (PROPOLIA BEE PRODUCTS)

. met deze geoptimaliseerde en ultrageconcentreerde propolisformule profiteert u van alle eigenschappen, zonder concessies

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 5

PROPOLIS INTENSE PROPOLIS MOEDERTINCTUUR BIO (30 ML)


Kwintessens van propolis ... de favoriet van de imkers.

Propolia® is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in bijenkorfproducten en biedt u het beste van de bijenteelt en de daaraan verbonden traditionele bereidingen. De Propolia® expertise bij het selecteren van de beste propolis, kan u terugvinden in deze gezuiverde Europese Propolis Moedertinctuur die speciaal werd gekozen voor zijn hoge kwaliteit.

Propolis, is een combinatie van harsachtige, gomachtige en balsemachtige stoffen die bijen uit de knoppen van bepaalde bomen halen, onder andere populieren (vooral de Franse propolis). De naam propolis is afkomstig uit het Grieks en betekent 'voor de stad'. De bijen bevestigen propolis voor de ingang van de bijenkorf als een 'natuurlijke barrière' om de kolonie te beschermen tegen microbiologische aanvallen en ongedierte.

De rijkdom van propolis schuilt in de vele actieve stoffen die erin aanwezig zijn. Propolis bevat onder andere flavonoïden, fenolzuren, aromatische zuren en heel veel sporenelementen. Propolis komt dan ook nergens anders in de natuur voor.

Propolis prikt …
Er zijn veel producten met propolis als actief ingrediënt op de markt (zoals sprays, zuigtabletten of keelsiropen),en het kan gebeuren dat deze zeer licht van smaak zijn. Als dit het geval is, schrijf de zoetigheid niet toe aan propolis! Goede propolis veroorzaakt een typisch, prikkend gevoel in de mond als getuige van zijn activiteit!

Propolis ruikt goed …
We horen vaak van critici dat propolis slecht ruikt. Wat u ruikt is de geur van de bijenkorf, van de natuur ... een balsamico-geur die doet denken aan naaldbossen, en de geuren van vanille en hyacint. De geur van een echt natuurproduct!

Propolis is kleurrijk …
Omdat het een hars is, is propolis van nature zeer kleurrijk: groene, rode of bruine propolis ... natuurlijke kleuren van plantaardige oorsprong. En ondanks het zuiveringsproces behoudt een propolisextract zijn kleur! Het is daarom volkomen normaal dat een product dat propolis bevat, kleurvol is en niet wit of transparant. De propolis die in Propolia-producten worden gebruikt zijn bruin, lichtrood (de kleur van de Intense Propolis-producten): een kleur die een geweldige mix van plantaardige oorsprong laat zien.

PROPOLIS INTENSE PROPOLIS MOEDERTINCTUUR BIO van Propolia is een sterk geconcentreerd bijenkorfproduct (meer dan 21 %), voor een 100 % natuurlijke werking! Natuurlijk glutenvrij. 

Ingrediënten
100 % hydroalcoholisch extract van gezuiverde Europese en Zuid-Amerikaanse biologische propolis
Oplosmiddelen voor het extract: alcohol, water
100% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong
100 % van de totale ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw
Voor 4 pipetten:
2,8 ml (2,62 g) propolis-extract, d.w.z. 420 mg pure propolis

Gebruik
Neem 1 pipet (één keer knijpen is genoeg) van Propolis Moedertinctuur 1 tot 4 keer per dag.
Meng de druppels voor optimaal gebruik met een theelepel honing of leg ze op een klontje suiker, brood of een koekje.
Voor een warmere inname spuit u de inhoud van het pipet in uw favoriete kruidenthee die u vervolgens goed roert.

Opmerking
Dit product is niet geschikt voor zwangere vrouwen en kinderen jonger dan 3 jaar (wegens de aanwezigheid van alcohol) en personen die allergisch zijn aan bijenproducten.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Over het merk
Als bijenhoudersfamilie van generatie op generatie werd Propolia in 1979 opgericht op basis van de baanbrekende beheersing van een gespecialiseerde en unieke knowhow: de extractie en zuivering van propolis. Propolisextracten (vloeistoffen en poeders), waarvan de kwaliteit door vele laboratoria wordt erkend, zijn zo de actieve basis geworden van een groot aantal van onze welzijns-, hygiëne- en cosmeticaproducten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen