PROPOLIS KALMERENDE OLIE BIO (20 ML) (PROPOLIA BEE PRODUCTS)

. olie op basis van sint-janskruidolie, propolisextract en olie van lavandin
. is 100 % natuurlijk en getest onder dermatologisch toezicht

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

PROPOLIS KALMERENDE OLIE BIO (20 ML)


À bras le corps - Insectenbeten, roodheid en zonnebrand …

Kalmerende olie op basis van sint-janskruidolie, propolisextract en olie van lavandin. Elk gebruik van deze kalmerende olie is een ode aan de gebruikte ingrediënten.

Propolis is een combinatie van harsachtige, gomachtige en balsemachtige stoffen die bijen uit de knoppen van bepaalde bomen halen, onder andere populieren (vooral de Franse propolis). De naam propolis is afkomstig uit het Grieks en betekent 'voor de stad'. De bijen bevestigen propolis voor de ingang van de bijenkorf als een 'natuurlijke barrière' om de kolonie te beschermen tegen microbiologische aanvallen en ongedierte. De rijkdom van propolis schuilt in de vele actieve stoffen die erin aanwezig zijn. Propolis bevat onder andere flavonoïden, fenolzuren, aromatische zuren en heel veel sporenelementen. Propolis komt nergens anders in de natuur voor. De ingezamelde hoeveelheid hangt af van de vegetatie in de omgeving en van het bijenras. Kaukasische bijen behoren tot de grootste verzamelaars. De gemiddelde hoeveelheid varieert tussen 100 en 300 gram per bijenkorf per jaar. Dat heeft tot gevolg dat propolis een zeldzaam en kostbaar product is. De heilzame werking van propolis was reeds gekend in de oudheid; Egyptenaren, Inca's, Grieken en Romeinen namen hun toevlucht tot propolis omwille van de helende eigenschappen en herstellende werking op de huid. Met het oog op het welzijn van de mens werd het natuurlijke, unieke en uiterst krachtige potentieel van propolis recent ook aangetoond door de wetenschap.

Ook het heilzame sint-janskruid wordt in diverse oude kruiden- en apothekersboeken geroemd. 

Lavandin is het frisse zusje van echte Lavendel. Lavandin is een kruising tussen echte lavendel (Lavandula officinalis) en spijklavendel (Lavandula spica). De geur verwijst naar lavendel maar is minder bloemig met een lichte toets van kamfer. 

Gebruik propolis kalmerende olie bio bij ongevallen thuis, insectenbeten, ...en alle soorten rode huidvlekken. De olie heeft een verzachtende werking en herstelt een doffe, slappe of vermoeide huid.

PROPOLIS KALMERENDE OLIE BIO van Propolia is 100 % natuurlijk en getest onder dermatologisch toezicht.

Ingrediënten (in een handig sprayflesje van 20 ml)
Lavandula hybrida oil (etherische lavendelolie; reinigend en kalmerend voor de huid)*
Olea europaea oil (olijfolie)* 
Alcohol
Linalool
Propolis cera (extract van gezuiverde propolis; rustgevend en beperkt roodheid)
Hypericum perforatum extract (zachte sint-janskruidolie; aanbevolen voor de verzorging van slachtoffers van huiduitslag)*
Helianthus annuus seed oil (zonnebloemolie)*
Aqua
Rosmarinus officinalis leaf oil (etherische rozemarijnolie)*
Benzyl alcohol
Benzyl benzoate
Benzyl cinnamate
Benzyl salicylate
Cinnamyl alcohol
Coumarin
Geraniol
Limonene
*Van biologische oorsprong
100 % van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong
99 % van de plantaardige ingrediënten zijn van biologische oorsprong
79 % van de ingrediënten zijn van biologische oorsprong

Gebruik
Schudden voor gebruik.
Spuit 2 à 3 maal op de getroffen zone en laat inwerken.

'À bras le corps' is een Franse uitdrukking die dateert uit de vijftiende eeuw en veel werd gehoord tijdens gevechten. De uitdrukking draagt een idee van vastberadenheid en wilskracht met zich mee en wordt vandaag de dag nog gebruikt om aan te tonen dat een persoon de uitdagingen en de moeilijkheden niet uit de weg gaat … Propolia wijst hiermee op het feit dat het voorgestelde product u helpt om uw problemen aan te pakken!

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen