PROPOLIS ACTIEVE BALSEM BIO (30 ML) (PROPOLIA BEE PRODUCTS)

. heeft de verzachtende karakteristieke geur van propolis
. is heel gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 7

PROPOLIS ACTIEVE BALSEM BIO (30 ML)


À bras le corps - Een actief concentraat voor de beschadigde huid …

Propolis is een combinatie van harsachtige, gomachtige en balsemachtige stoffen die bijen uit de knoppen van bepaalde bomen halen, onder andere populieren (vooral de Franse propolis). De naam propolis is afkomstig uit het Grieks en betekent 'voor de stad'. De bijen bevestigen propolis voor de ingang van de bijenkorf als een 'natuurlijke barrière' om de kolonie te beschermen tegen microbiologische aanvallen en ongedierte. De rijkdom van propolis schuilt in de vele actieve stoffen die erin aanwezig zijn. Propolis bevat onder andere flavonoïden, fenolzuren, aromatische zuren en heel veel sporenelementen. Propolis komt nergens anders in de natuur voor. De ingezamelde hoeveelheid hangt af van de vegetatie in de omgeving en van het bijenras. Kaukasische bijen behoren tot de grootste verzamelaars. De gemiddelde hoeveelheid varieert tussen 100 en 300 gram per bijenkorf per jaar. Dat heeft tot gevolg dat propolis een zeldzaam en kostbaar product is. De heilzame werking van propolis was reeds gekend in de oudheid; Egyptenaren, Inca's, Grieken en Romeinen namen hun toevlucht tot propolis omwille van de helende eigenschappen en herstellende werking op de huid. Met het oog op het welzijn van de mens werd het natuurlijke, unieke potentieel van propolis recent ook aangetoond door de wetenschap.

Deze actieve, biologische balsem die voor 75 % uit biologische bestanddelen bestaat en een hoge dosis propolis (14,9 %) bevat, is een van de meest toonaangevende producten van Propolia.

De balsem die volgens traditionele methodes is ontwikkeld, heeft de karakteristieke geur van propolis, dringt snel en diep in de huid. 

Deze samenstelling, met karitéboter die de huid verzacht en voedt, is daarom uiterst geschikt voor dagelijks gebruik.

PROPOLIS ACTIEVE BALSEM BIO van Propolia is getest onder dermatologisch toezicht en bevat geen kleur- en bewaarmiddelen.

Ingrediënten (in een handige pot van 30 ml)
Butyrospermum parkii butter, Shea butter (karitéboter; verzachtend en bevochtigend, bewaart de elasticiteit van de huid)*
Cera alba (bijenwas)
Sesamum indicum seed oil (sesamolie; voedend en versoepelend, gaat roodheid en uitdroging tegen)*
Helianthus annuus seed oil (zonnebloemolie)*
Propolis cera (gezuiverd extract van propolis 14,9 %; in grote hoeveelheid aanwezig in deze balsem, kalmeert en zuivert de huid)
Alcohol
Mel (honing)*
Aqua
Rosmarinus officinalis leaf oil (etherische rozemarijnolie)
Benzyl alcohol
Benzyl benzoate
Benzyl cinnamate
Benzyl salicylate
Cinnamyl alcohol
Limonene
*Van biologische oorsprong
100 % van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong
99,9 % van de plantaardige ingrediënten zijn van biologische oorsprong
75 % van de ingrediënten zijn van biologische oorsprong

Gebruik
Breng aan op de getroffen huidzone en laat inwerken.  
Bedek indien nodig met een verband om contact met de kledij te vermijden.     

'À bras le corps' is een Franse uitdrukking die dateert uit de vijftiende eeuw en veel werd gehoord tijdens gevechten. De uitdrukking draagt een idee van vastberadenheid en wilskracht met zich mee en wordt vandaag de dag nog gebruikt om aan te tonen dat een persoon de uitdagingen en de moeilijkheden niet uit de weg gaat … Propolia wijst hiermee op het feit dat het voorgestelde product u helpt om uw problemen aan te pakken!

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen