PROPOLIS ZALF (75 ML) (BIJENHOF BEE PRODUCTS)

PROPOLIS
. bezit een natuurlijke antibacteriële, antivirale en schimmeldodende werking
. ondersteunt de behandeling van een droge of beschadigde huid, de behandeling van (wond)infecties en een normale wondgenezing

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

PROPOLIS ZALF (75 ML)  


PropolisPropolis (Grieks: pro polis, verwijzend naar wachters voor de stad) is een kleverige, harsachtige substantie van planten en bomen die door bijen wordt verzameld voor het afdichten van hun kolonie. Propolis is een natuurlijk probioticum met een antibacteriële, antivirale en schimmeldodende werking en bezit de eigenschap de natuurlijke weerstand te versterken. Ziekteverschijnselen zijn daardoor minder erg, het ziekteproces is korter en de recuperatie verloopt vlotter.

Propolis kan lokaal worden toegepast bij de behandeling van genitale herpes. Onderzoek heeft uitgewezen dat propoliszalf de letsels die door herpes werden veroorzaakt kan helpen genezen en de symptomen helpen verlichten.

De mogelijkheden van propoliszalf om acute of chronische vaginitis (een ontsteking van de binnenste wanden van de vagina, de schaamlippen en het weefsel rond de vagina) te helpen genezen zijn veelbelovend en worden op 100 % geschat.    

Propolis kan heel efficiënt zijn tegen bacteriën en schimmels die zich ophouden in de mondholte. Met betrekking tot tandvleesontsteking (gingivitis), wondjes en ontstekingen in de mondholte, tandplak en cariës stimuleert propolis niet alleen de genezing maar vertoont de zalf tevens een pijnstillende en anti-inflammatoire werking. Dit is heel belangrijk bij chirurgische ingrepen.
 
Ook bij brandwonden, allerhande huidletsels, verwondingen en blessures is de genezende kracht van propolis bewonderenswaardig; propolis laat toe dat de huid zich sneller herstelt, gaat ontstekingsprocessen tegen en verzacht de pijn.

De andere ingrediënten van deze PROPOLISZALF van Bijenhof versterken de werking van propolis en bevorderen de genezing of het herstel van de huid.

Samenstelling
Aqua
Vaselin
Cetearylalcohol
Prunus amygdalus dulcis
Glycerin
Propolis
Cera alba
Paraffinum liquidum
Ceteareth-20
Propyleneglycol
Bisabolol
Lavandula augustifolia
Arnica montana extract
Anthemis nobilis
Hedera helix
Citrus aurantium dulcis oil
Phenoxyethanol
Ethylhexylglycerin

Gebruik
Volgens behoefte bij huidletsels, ontsteking en irritatie van de huid, droge huid, acne, zweertjes, insectenbeten, letsels veroorzaakt door genitale herpes, acute of chronische vaginale infectie of irritatie (vaginitis), tandvleesontsteking (gingivitis), wondjes en ontstekingen in de mondholte, tandplak en cariës.BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen