PROPOLIS INTENSE OLIEACHTIGE OPLOSSING ALCOHOLVRIJ (30 ML) (PROPOLIA BEE PRODUCTS)

. is geschikt voor het verzorgen van de mondholte en de huid
. geeft een aangenaam gevoel op uw huid en uw mondslijmvlies

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

PROPOLIS INTENSE OLIEACHTIGE OPLOSSING ALCOHOLVRIJ (30 ML)


Propolis Intense - Het ’gouden trio’, propolis, honing en biologische olijfolie, is een ware weldaad voor uw huid ...

Propolis is een combinatie van harsachtige, gomachtige en balsemachtige stoffen die bijen uit de knoppen van bepaalde bomen halen, onder andere populieren (vooral de Franse propolis). De naam propolis is afkomstig uit het Grieks en betekent 'voor de stad'. De bijen bevestigen propolis voor de ingang van de bijenkorf als een 'natuurlijke barrière' om de kolonie te beschermen tegen microbiologische aanvallen en ongedierte. De rijkdom van propolis schuilt in de vele actieve stoffen die erin aanwezig zijn. Propolis bevat onder andere flavonoïden, fenolzuren, aromatische zuren en heel veel sporenelementen. Propolis komt nergens anders in de natuur voor. De ingezamelde hoeveelheid hangt af van de vegetatie in de omgeving en van het bijenras. Kaukasische bijen behoren tot de grootste verzamelaars. De gemiddelde hoeveelheid varieert tussen 100 en 300 gram per bijenkorf per jaar. Dat heeft tot gevolg dat propolis een zeldzaam en kostbaar product is. De heilzame werking van propolis was reeds gekend in de oudheid; Egyptenaren, Inca's, Grieken en Romeinen namen hun toevlucht tot propolis omwille van de helende eigenschappen en herstellende werking op de huid. 

Honing wordt niet alleen naar waarde geschat voor zijn heerlijke smaak maar tevens voor de natuurlijke krachten. Sedert de mens in contact kwam met het bijenvolkje werd honing gebruikt voor welzijnsbevorderende middelen en schoonheidsproducten.

Olijfolie werd door de Grieken ’vloeibaar goud’ genoemd, geprezen en gebruikt voor het vullen van olielampen, het bereiden van voedsel, het helen van wonden en de algemene lichaamsverzorging. Vandaag de dag is olijfolie niet meer weg te denken uit de ’gezonde keuken’. Olijfolie bezit een hoog gehalte aan vitamine E en antioxidanten en bestaat voor ongeveer 70 % uit onverzadigde vetzuren die de slechte cholesterol helpen vermijden. Ook door de aanwezigheid van mineralen is olijfolie bijzonder geschikt voor de verzorging van de huid en het haar en een ware weldaad voor een droge en kwetsbare huid. Olijfolie wordt ook vaak ingezet als huidreiniger om make-up te verwijderen.

Deze alcoholvrije samenstelling op basis van biologische olijfolie is mild voor de noden van uw huid. U kunt deze oplossing uiteraard ook gebruiken voor mondspoelingen bij de dagelijkse verzorging van uw mondholte, mondslijmvlies en tandvlees. Een onmisbaar exclusief hulpmiddel voor de hele familie!

PROPOLIS INTENSE OLIEACHTIGE OPLOSSING ALCOHOLVRIJ van Propolia is een exclusieve, olieachtige en alcoholvrije propolisoplossing zonder etherische oliën. Geen GMO, geen synthetische werkzame stof, geen kleurstof, geen synthetisch conserveermiddel.

Ingrediënten (in een glazen fles van 30 ml met pipet)
Glycerin
Propylene Glycol
Propolis cera (extract van gezuiverde propolis 80 %; reinigend en kalmerend)
Olea europeaea fruit oil (olijfolie van biologische oorsprong 15 %; verzachtend)
Mel (honing 5 %; smaakvol en verzachtend)
Benzyl alcohol
Benzyl benzoate
Benzyl cinnamate
Benzyl salicylate
100 % van het totaal is van natuurlijke oorsprong
15 % van de totale ingrediënten is afkomstig uit de biologische landbouw

Gebruik
Goed schudden voor gebruik.
Om de huid tot rust te brengen, breng de olieachtige oplossing plaatselijk op de getroffen zone aan met behulp van het pipet, masseer zachtjes in en laat het product indringen.  
Om de mondholte te reinigen, meng het product met een beetje lauw water en spoel de mond.  
Om uw tanden en tandvlees te verzorgen, breng de oplossing plaatselijk aan en laat enige tijd inwerken.
Ook voor kinderen vanaf 3 jaar.
Om te drinken, oplossen in een beetje warm water: kinderen 3 x 1 pipet per dag, volwassenen 3 x 2 pipetten per dag.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen