PROPOLIS INTENSE PUUR OM TE KAUWEN - KAUWPROPOLIS (10 G) (PROPOLIA BEE PRODUCTS)

. doeltreffend hulpmiddel om het welzijn van de mond- en keelholte te ondersteunen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

PROPOLIS INTENSE PUUR OM TE KAUWEN - KAUWPROPOLIS (10 G)


Het beste van de propolis.

Propolis (Grieks: pro polis, verwijzend naar wachters voor de stad) is een kleverige, harsachtige substantie van planten en bomen die door bijen wordt verzameld voor het afdichten van hun kolonie.

KAUWPROPOLIS van Propolia is een doeltreffend hulpmiddel om het welzijn van de mond- en keelholte maar ook van het hele lichaam te ondersteunen.

Deze kauwbare Propolis van zuivere kwaliteit, vrij van onzuiverheden en door Propolia vervaardigd, met behulp van alle traditionele knowhow, levert al zijn natuurlijke voordelen.

PROPOLIS INTENSE PUUR OM TE KAUWEN van Propolia bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen.

Ingrediënten
10 g voorgesneden blisterverpakking
100 % zuivere propolis (EU) 

Gebruik
Gebruik een staafje van 1 g propolis per dag. Verwarm voorzichtig een van de staafjes in de mond alvorens erop te kauwen: u voelt het typische en veelzeggende gekriebel van deze kwaliteitspropolis. Houd het al naargelang uw behoefte 15 minuten in uw mond of totdat het volledig is opgelost.
Om een langdurige plaatselijke werking te bevorderen kan kauwpropolis tevens, na voldoende kauwen, op het tandvlees, de tanden, wratjes of puistjes worden gekleefd.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen