PROPOLIS PUUR OM TE KAUWEN - KAUWPROPOLIS (500 G) (BIJENHOF BEE PRODUCTS)

PROPOLIS
. bezit een natuurlijke antibacteriële, antivirale en schimmeldodende werking
. ondersteunt het afweersysteem en de behandeling van (wond)infecties
. helpt bij een pijnlijke keel en vermoeide stembanden

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

PROPOLIS  PUUR OM TE KAUWEN - KAUWPROPOLIS (500 G)


PropolisPropolis (Grieks: pro polis, verwijzend naar wachters voor de stad) is een kleverige, harsachtige substantie van planten en bomen die door bijen wordt verzameld voor het afdichten van hun kolonie. Propolis is een natuurlijk probioticum met een antibacteriële, antivirale en schimmeldodende werking en bezit de eigenschap de natuurlijke weerstand te versterken. Ziekteverschijnselen zijn daardoor minder erg, het ziekteproces is korter en de recuperatie verloopt vlotter.

KAUWPROPOLIS PUUR van Bijenhof is een doeltreffend hulpmiddel om het welzijn van de mond- en keelholte maar ook van het hele lichaam te ondersteunen op ieder moment, in geval van nood, bij zwakte, bij koude en vochtigheid of bij personen die gevoelig zijn aan allergieën. De zuiverende werking van propolis verzekert u van een goede mondhygiëne terwijl de aanwezige waardevolle bioflavonoïden via de mondholte en door de spijsvertering kunnen worden opgenomen.

KAUWPROPOLIS PUUR van Bijenhof bevat geen reinigingsmiddelen, bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen.

Samenstelling
100 % pure en natuurlijke propolis
 
Gebruik
Kauw enkele stukjes propolis tijdens de dag. In de mond neemt dit de vorm van een pasta aan die na enige tijd uiteenvalt en gemakkelijk kan worden ingeslikt of, indien gewenst, uitgespuwd.
Een stukje propolis kan in de mond ook samen met kauwgom worden vermengd. Op die manier is de smaak aangenamer terwijl de werking gelijk blijft.
Om een langdurige plaatselijke werking te bevorderen kan kauwpropolis tevens, na voldoende kauwen, op het tandvlees, de tanden, wratjes of puistjes worden gekleefd.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen