PROPOLIS PUUR OM TE KAUWEN - KAUWPROPOLIS (500 G) (BIJENHOF BEE PRODUCTS)

. de gunstige effecten van propolis op de gezondheid waren reeds in de oudheid bekend

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 1

PROPOLIS  PUUR OM TE KAUWEN - KAUWPROPOLIS (500 G)


Omschrijving
Propolis (Grieks: pro polis, verwijzend naar wachters voor de stad) is een kleverige, harsachtige substantie van planten en bomen die door bijen wordt verzameld voor het afdichten van hun kolonie. De gunstige effecten van propolis op de gezondheid waren reeds in de oudheid bekend.

KAUWPROPOLIS PUUR van Bijenhof draagt bij tot een normale mondhygiëne terwijl de aanwezige waardevolle bioflavonoïden via de mondholte en door de spijsvertering kunnen worden opgenomen.

KAUWPROPOLIS PUUR van Bijenhof bevat geen reinigingsmiddelen, bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen.

Ingrediënt
100 % pure en natuurlijke propolis

Gebruik
Kauw enkele stukjes propolis tijdens de dag. In de mond neemt dit de vorm van een pasta aan die na enige tijd uiteenvalt en gemakkelijk kan worden ingeslikt of, indien gewenst, uitgespuwd.
Een stukje propolis kan in de mond ook samen met kauwgom worden vermengd. Op die manier is de smaak aangenamer terwijl de werking gelijk blijft.
Om een langdurige plaatselijke werking te bevorderen kan kauwpropolis tevens, na voldoende kauwen, op het tandvlees, de tanden, wratjes of puistjes worden gekleefd.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen