PROPOLISPOEDER (25 G) (BIJENHOF BEE PRODUCTS)

PROPOLIS
. bezit een natuurlijke antibacteriële, antivirale en schimmeldodende werking
. ondersteunt het afweersysteem en de behandeling van (wond)infecties
. helpt bij een pijnlijke keel en vermoeide stembanden

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

PROPOLISPOEDER  (25 G)


PropolisPropolis (Grieks: pro polis, verwijzend naar wachters voor de stad) is een kleverige, harsachtige substantie van planten en bomen die door bijen wordt verzameld voor het afdichten van hun kolonie. Propolis is een natuurlijk probioticum met een antibacteriële, antivirale en schimmeldodende werking en bezit de eigenschap de natuurlijke weerstand te versterken. Ziekteverschijnselen zijn daardoor minder erg, het ziekteproces is korter en de recuperatie verloopt vlotter.

PROPOLISPOEDER van Bijenhof zorgt bij een huidbeschadiging voor een kalmerende werking, helpt het bloeden te stoppen en bevordert de wondheling. Propolispoeder heeft een antiseptische en antibacteriële werking en ondersteunt het herstel van uw huid of de tere huid van babybilletjes. Uiteraard is propolispoeder ook aangewezen op wrijvingsplaatsen waar de huid extra wordt belast en om schoenen terug zuiver te maken. Propolispoeder van Bijenhof kan ook worden opgesnoven langs de neus om de ademhaling te vergemakkelijken en als tandpoeder worden aangewend om de mondhygiëne te bevorderen.

PROPOLISPOEDER van Bijenhof bevat geen reinigingsmiddelen, bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen.

Samenstelling
100 % pure en natuurlijke propolis

Gebruik
Bij huidverwondingen is het raadzaam om de beschadigde zone eerst te reinigen en vervolgens te bedekken met een dunne laag poeder. De korst die daardoor wordt gevormd stopt het bloeden en kan mogelijke besmettingen voorkomen.
Om de luchtwegen te ontlasten en sinusitis te verlichten kan via de neus een halve koffielepel poeder worden opgesnoven. Spoel indien nodig met een zoutoplossing.
Voor aanhangers van eenvoudige, natuurlijke producten kan het aanwenden van propolispoeder als tandpoeder de gebruikelijke tandpasta vervangen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen