PROPOLISPOEDER (25 G) (BIJENHOF BEE PRODUCTS)

. de gunstige effecten van propolis op de gezondheid waren reeds in de oudheid bekend

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

PROPOLISPOEDER  (25 G)


Omschrijving
Propolis (Grieks: pro polis, verwijzend naar wachters voor de stad) is een kleverige, harsachtige substantie van planten en bomen die door bijen wordt verzameld voor het afdichten van hun kolonie. De gunstige effecten van propolis op de gezondheid waren reeds in de oudheid bekend.

PROPOLISPOEDER van Bijenhof verzorgt de huid, is aangewezen op wrijvingsplaatsen waar de huid extra wordt belast en om schoenen terug zuiver te maken. Propolispoeder van Bijenhof kan ook worden opgesnoven of als tandpoeder worden aangewend. 

PROPOLISPOEDER van Bijenhof bevat geen reinigingsmiddelen, bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen.

Ingrediënt
100 % pure en natuurlijke propolis

Gebruik
Bij huidproblemen is het raadzaam om de beschadigde zone eerst te reinigen en vervolgens te bedekken met een dunne laag poeder.
Om de luchtwegen te ontlasten kan via de neus een halve koffielepel poeder worden opgesnoven. Spoel indien nodig met een zoutoplossing.
Aanhangers van eenvoudige, natuurlijke producten kunnen propolispoeder als tandpoeder gebruiken.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen