NATUURSIROOP MET GROENE PROPOLIS 30 % ALCOHOLVRIJ (200 ML) (CAERE NATURA GREEN PROPOLIS)

PROPOLIS
. bezit een natuurlijke antibacteriële, antivirale en schimmeldodende werking
. ondersteunt het afweersysteem en de behandeling van (wond)infecties
. helpt bij een pijnlijke keel en vermoeide stembanden

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 3

NATUURSIROOP MET GROENE PROPOLIS 30 % ALCOHOLVRIJ (200 ML)


PropolisPropolis (Grieks: pro polis, verwijzend naar wachters voor de stad) is een kleverige, harsachtige substantie van planten en bomen die door bijen wordt verzameld voor het afdichten van hun kolonie. Propolis is een natuurlijk probioticum met een antibacteriële, antivirale en schimmeldodende werking en bezit de eigenschap de natuurlijke weerstand te versterken. Ziekteverschijnselen zijn daardoor minder erg, het ziekteproces is korter en de recuperatie verloopt vlotter.

GROENE propolis wordt verzameld en geproduceerd door de geafrikaniseerde honingbij. Deze bij oogst het dunne harslaagje van de jonge ongeopende bladknoppen van de alecrimplant (rozemarijnstruik Baccharis dracunculifolia) die alleen te vinden is in de Braziliaanse hooglanden. De alecrimplant beschermt haar jonge ongeopende bladknoppen tegen virussen, bacteriën en schimmels met speciale ingrediënten die uitzonderlijk hoge concentraties antioxidanten, fytochemicaliën, flavonoïden, etherische oliën en het unieke artepillin-C bevatten. De aanwezigheid van artepillin-C geeft groene propolis zijn pittige, pikante smaak.

NATUURSIROOP MET GROENE PROPOLIS 30 % ALCOHOLVRIJ van Caere Natura heeft een zeer krachtige en efficiënte werking en een aangename smaak, is gemakkelijk in te nemen, 100 % vrij van additieven en conserveringsmiddelen en geschikt voor kinderen.

Samenstelling
Melasse
Alcoholvrij extract van groene propolis 30 %
Water
Sorbitol (afkomstig uit fruit)
Maïszetmeel
Ascorbinezuur (zuurteregelaar)
Dennenolie (Pinus sylvestris)
Muntolie (Mentha piperita)
Bevat een hoge concentratie flavonoïden en artepillin-C

Gebruik
Volwassenen: 3 x 15 ml (1 eetlepel) per dag.
Kinderen 6 tot 12 jaar: 3 x 10 ml (1 dessertlepel) per dag.
Kinderen 3 tot 5 jaar: 3 x 5 ml (1 theelepel) per dag.

Opmerking
Tast de darmflora niet aan en is ook geschikt voor zwangere en zogende vrouwen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen