NATUURSIROOP MET GROENE PROPOLIS 30 % ALCOHOLVRIJ (200 ML) (CAERE NATURA GREEN PROPOLIS)

. alle heilzame elementen van propolis zitten ook in deze natuursiroop vervat, zoals het krachtige antioxidant artepilline C
. de toevoeging van dennen- en muntolie geeft deze krachtige siroop een aangename smaak

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 8

NATUURSIROOP MET GROENE PROPOLIS 30 % ALCOHOLVRIJ (200 ML)


Omschrijving
Dit is de ideale siroop voor kinderen. De originele smaak van propolis wordt hier gemaskeerd. Zo nemen ze gemakkelijker de siroop in en hebben ze hun dosis propolis binnen. Uiteraard kunnen volwassenen deze siroop ook nuttigen. Alle heilzame elementen van propolis zitten ook in deze natuursiroop vervat, zoals het krachtige antioxidant artepilline C.

De toevoeging van dennen- en muntolie geeft deze krachtige siroop een aangename smaak.

Propolis is een sterke, harsachtige stof die door bijen wordt gewonnen uit planten en gebruikt wordt om de bijenkorf af te dichten en de honing te beschermen. Propolis bevat artepilline c, een krachtig antioxidant dat de hele korf beschermt tegen externe invasies. 

Groene propolis is afkomstig van rijke plantaardige grondstoffen in een onvervuilde natuurlijke omgeving. Groene propolis wordt verzameld en geproduceerd door de geafrikaniseerde honingbij. Die bij oogst het dunne harslaagje van de jonge, ongeopende bladknoppen van de alecrimplant (een rozemarijnstruik: Baccharis dracunculifolia) die alleen te vinden is in de Braziliaanse hooglanden. De alecrimplant beschermt haar ongeopende bladknoppen tegen virussen, bacteriën en schimmels met speciale ingrediënten die uitzonderlijk hoge concentraties antioxidanten, fytochemicaliën, flavonoïden, etherische oliën en het unieke artepilline C bevatten. Die artepilline C geeft groene propolis zijn pittige, pikante smaak, een typerend kenmerk en een indicator voor de kwaliteit van het product.

Groene propolis wordt algemeen beschouwd als de beste propolis ter wereld en staat bekend om zijn vele unieke eigenschappen. Hij bevat de grootste hoeveelheid flavonoïden en het unieke actieve bestanddeel artepilline C.

NATUURSIROOP MET GROENE PROPOLIS 30 % ALCOHOLVRIJ van Caere Natura heeft een zeer krachtige en efficiënte werking en een aangename smaak, is gemakkelijk in te nemen, 100 % vrij van additieven en conserveringsmiddelen en geschikt voor kinderen.

Ingrediënten
Melasse
Alcoholvrij extract van groene propolis 30 %
Water
Sorbitol (afkomstig uit fruit)
Maïszetmeel
Ascorbinezuur (zuurteregelaar)
Dennenolie (Pinus sylvestris)
Muntolie (Mentha piperita)
Bevat een hoge concentratie flavonoïden en artepillin-C

Gebruik
Volwassenen: 3 x 15 ml (1 eetlepel) per dag.
Kinderen 6 tot 12 jaar: 3 x 10 ml (1 dessertlepel) per dag.
Kinderen 3 tot 5 jaar: 3 x 5 ml (1 theelepel) per dag.

Opmerking
Tast de darmflora niet aan en is ook geschikt voor zwangere en zogende vrouwen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen