GROENE PROPOLIS ZACHTE CAPSULES 375 MG (60 CAPS) (CAERE NATURA GREEN PROPOLIS)

. de zachte capsules bevatten alles wat geconcentreerde groene propolis te bieden heeft
. groene propolis wordt algemeen beschouwd als de beste propolis ter wereld en is bekend om zijn vele unieke eigenschappen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
€29,00
€27,10 ons aanbod, prijs btw inbegrepen
Dit product is momenteel niet meer in voorraad. U kan ook reserveren/bestellen via e-mail: [email protected]

GROENE PROPOLIS ZACHTE CAPSULES 375 MG (60 CAPS)


Omschrijving
De zachte capsules bieden alles wat geconcentreerde groene propolis te bieden heeft. Bovendien zonder vervelende bijwerkingen. 

Propolis is een sterke, harsachtige stof die door bijen wordt gewonnen uit planten en gebruikt wordt om de bijenkorf af te dichten en de honing te beschermen. Propolis bevat artepilline c, een krachtig antioxidant dat de hele korf beschermt tegen externe invasies. De Oude Grieken waardeerden dit natuurlijke product en noemden het daarom ‘verdediger van de stad’ (Grieks: pro polis, pro = ’ter bescherming van’, polis = ‘stad’).

Groene propolis is afkomstig van rijke plantaardige grondstoffen in een onvervuilde natuurlijke omgeving. Groene propolis wordt verzameld en geproduceerd door de geafrikaniseerde honingbij. Die bij oogst het dunne harslaagje van de jonge, ongeopende bladknoppen van de alecrimplant (een rozemarijnstruik: Baccharis dracunculifolia) die alleen te vinden is in de Braziliaanse hooglanden. De alecrimplant beschermt haar ongeopende bladknoppen tegen virussen, bacteriën en schimmels met speciale ingrediënten die uitzonderlijk hoge concentraties antioxidanten, fytochemicaliën, flavonoïden, etherische oliën en het unieke artepilline C bevatten. Die artepilline C geeft groene propolis zijn pittige, pikante smaak, een typerend kenmerk en een indicator voor de kwaliteit van het product.

Groene propolis wordt algemeen beschouwd als de beste propolis ter wereld en staat bekend om zijn vele unieke eigenschappen. Hij bevat de grootste hoeveelheid flavonoïden en het unieke actieve bestanddeel artepilline C.

Deze zachte capsules zijn gemakkelijk in te nemen en uiterst geschikt voor kinderen.
U neemt de capsules mee naar het werk in een handig hersluitbaar doosje of geeft het mee met de kinderen naar school.

GROENE PROPOLIS ZACHTE CAPSULES van Caere is 100 % vrij van additieven en conserveringsmiddelen.

Ingrediënten
Geconcentreerde groene propolis (met een hoge concentratie flavonoïden en artepilline C) 100 mg
Gelatine
Water
Glycerol (emulgator)
Polyethyleenglycol (hulpstof)

Gebruik
3 capsules per dag voor de maaltijd.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen