WATERKERS EXTRACT (60 ML) (CAERE NATURA GREEN PROPOLIS)

WATERKERS EXTRACT
. ondersteunt de leverwerking en de spijsvertering
. speelt een rol bij het bestrijden van onder andere allergieën, darmproblemen en ontstekingen
. helpt bij het verwijderen van overtollig water uit het lichaam

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 7

WATERKERS EXTRACT (60 ML)


Omschrijving
Waterkers (Nasturtium officinale) heeft een lange geschiedenis van vele toepassingen die teruggaan tot in de Griekse oudheid. Het is een inheems Europees kruid, maar wordt over de hele wereld geteeld.

Het kruid is een goede bron van luteïne en bètacaroteen, twee belangrijke componenten in het voorkomen van UV-schade en het behoud van een gezonde huid, die de sleutel vormen tot het tegengaan van de veroudering van de huid. Waterkers is ook rijk aan antioxidanten en bevat glucosinolaten; wateroplosbare fytochemicaliën die zwavel bevatten en een reinigende werking hebben. Het kruid heeft sterke antioxidatieve eigenschappen en een ontgiftende werking. Waterkers is een ware bron van vitamine K, C, A, kalium, jodium, calcium, fosfor, mangaan en magnesium en bevat veel vezels.

Waterkers kan de leverwerking zuiveren en ondersteunen door het reguleren van de leverenzymen (bijvoorbeeld bij een ontgiftingskuur). Het kalium in waterkers werkt als een diureticum dat het overtollige water uit het lichaam verwijdert. De aanwezige vezels kunnen verstopping helpen voorkomen, andere darmproblemen verlichten en de spijsvertering ondersteunen. Een gezonde spijsvertering is immers noodzakelijk voor het behoud van een gezond lichaamsgewicht. Jodium ondersteunt de gezondheid van de schildklier die op haar beurt de stofwisseling van ons lichaam gezond en actief houdt. De antioxidatieve eigenschappen van waterkers gaan de vorming en de werking van vrije radicalen tegen en spelen een rol bij het bestrijden van onder andere allergieën, darmproblemen en allerhande ontstekingen.

WATERKERS EXTRACT van Caere Natura is 100 % vrij van additieven en conserveringsmiddelen, is lichtgroen van kleur en lost volledig helder op.

Samenstelling
Hydro-alcoholisch extract van zuivere waterkers (Nasturtium officinale)

Bevat een hoge concentratie antioxidanten en glucosinolaten

Gebruik
Inwendig: 3 x 15 à 20 druppels per dag innemen met water of fruitsap.
Uitwendig: 2 à 3 maal per dag lokaal aanbrengen bij eczeem, acne, insectenbeten, enz.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen