WATERKERS EXTRACT (60 ML) (CAERE NATURA GREEN PROPOLIS)

. waterkers is een echt superfood

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 5

WATERKERS EXTRACT (60 ML)


Omschrijving
Waterkers (Nasturtium officinale) heeft een lange geschiedenis van vele toepassingen die teruggaan tot in de Griekse oudheid. Het is een inheems Europees kruid, maar wordt over de hele wereld geteeld. Waterkers is een goede bron van luteïne en bètacaroteen, twee belangrijke componenten in het voorkomen van UV-schade en het behoud van een gezonde huid, die de sleutel vormen tot het tegengaan van de veroudering van de huid.

Waterkers is ook rijk aan antioxidanten en bevat glucosinolaten: wateroplosbare fytochemicaliën die zwavel bevatten (pittige smaak!) en een reinigende werking op het lichaam hebben. De plant bevat ook mineralen (jodium, kalium, calcium, fosfor, mangaan en magnesium) en is een bron van vitamines (K, C en A) en vezels.

WATERKERS EXTRACT van Caere Natura is 100 % vrij van additieven en conserveringsmiddelen, is lichtgroen van kleur en lost volledig helder op.

Ingrediënten
Hydro-alcoholisch extract van zuivere waterkers (Nasturtium officinale)

Bevat een hoge concentratie antioxidanten en glucosinolaten

Gebruik
Inwendig: 3 x 15 à 20 druppels per dag innemen met water of fruitsap.
Uitwendig: 2 à 3 maal per dag lokaal aanbrengen op de aangedane plaatsen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen