GRANAATAPPEL EXTRACT (60 ML) (CAERE NATURA GREEN PROPOLIS)

GRANAATAPPEL EXTRACT
. helpt bij de behandeling van artritis en artrose
. ondersteunt de hartspier, de bloedcirculatie, het normale cholesterolniveau
. helpt bij het verlichten van menopauzale symptomen
. is bijzonder heilzaam voor de prostaat

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 3

GRANAATAPPEL EXTRACT (60 ML)


Omschrijving
De granaatappel (Punica granatum), bekend om zijn talrijke kwaliteiten, is een essentieel element in de natuurlijke medicijnenkast. Granaatappels worden al duizenden jaren gebruikt en zijn ook in de moderne wereld bijzonder populair. Het woord, granaatappel, komt van het Latijnse woorden, pomum, wat “appel” betekent, en granutum, wat “bezaaid” betekent. De granaatappelboom draagt een enigszins ronde vrucht met een diep rode kleur, met daarin honderden zaden omgeven door een eetbare pulp, de zaadmantel. Deze vrucht wordt gekweekt in vele landen over de hele wereld, maar gedijt vooral in een mediterraan klimaat. De granaatappelboom is ontstaan vanuit de Perzische regio. De vrucht is al van vóór 3000 voor Christus gekend en werd in de achttiende eeuw in het westelijk halfrond geïntroduceerd door de Spaanse kolonisten.

Granaatappels bevatten antioxidanten die vrije radicalen bestrijden. Granaatappelextract is een sterk natuurlijk ontzuringsmiddel en een uitstekende bron bron van vitamine A, C en E, foliumzuur, bètacaroteen, zink, selenium, magnesium en fosfor. Het bevat een schat aan tannines en alkaloïden. Het is ideaal voor het stimuleren van het immuunsysteem; een granaatappel bevat ongeveer 40 % van de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine C voor een volwassene. Enkele van de belangrijkste componenten die de granaatappel zijn bijzondere eigenschappen geven zijn de overvloedig aanwezige natuurlijke fenolen, zoals ellagitannines en flavonoïden, die zich vooral in de vruchthuls bevinden.

De werkzame stoffen in granaatappel verhinderen het verstoppen van bloedvaten door het verlagen van de “slechte” cholesterol en zorgen voor een rijke bloedtoevoer naar het hart. De aanwezige antioxidanten zijn bijzonder gunstig voor uw lichaam en helpen allergieën, darmproblemen, carcinogenen en ontstekingen bestrijden. Granaatappelextract helpt bij de behandeling van artritis en artrose, verzorgt spieren en gewrichten, verlicht menopauzale symptomen en ondersteunt de hartspier en de werking van de pancreas. Granaatappelextract heeft tevens een bijzonder heilzame invloed op de prostaat (*).

GRANAATAPPEL EXTRACT van Caere Natura is 100 % vrij van additieven en conserveringsmiddelen, is roodbruin van kleur en lost volledig helder op.

Samenstelling
Hydro-alcoholisch extract van zuivere granaatappel (Punica granatum)

Bevat een hoge concentratie tanninen en alkaloïden

Gebruik
Inwendig: 3 x 15 à 20 druppels per dag innemen met water of fruitsap.

(*) Paller CJ, Ye X et al. A randomized phase II study of pomegranate extract for men with rising PSA following initial therapy for localized prostate cancer. Prostate Cancer Prostatic Dis. 2013 Mar;16(1):50-5. doi: 10.1038/pcan.2012.20. Epub 12 06 12.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen