GRANAATAPPEL EXTRACT (60 ML) (CAERE NATURA GREEN PROPOLIS)

. populair bij sporters, gezond voor iedereen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 1

GRANAATAPPEL EXTRACT (60 ML)


Omschrijving
De granaatappel (Punica granatum), bekend om zijn talrijke kwaliteiten, is een essentieel element in de natuurlijke medicijnenkast. Granaatappels worden al duizenden jaren gebruikt en zijn ook in de moderne wereld bijzonder populair.

Het woord granaatappel komt van de Latijnse woorden pomum, wat ‘appel’ betekent, en granutum, wat ‘bezaaid’ betekent. De granaatappelboom draagt een enigszins ronde vrucht met een dieprode kleur, met daarin honderden zaden omgeven door een eetbare pulp, de zaadmantel. De vrucht wordt gekweekt in vele landen over de hele wereld, maar gedijt vooral in een mediterraan klimaat. De granaatappelboom is ontstaan in de Perzische regio. De vrucht is al van voor 3000 v.Chr. bekend en werd in de achttiende eeuw in het Westen geïntroduceerd door Spaanse kolonisten.

Granaatappels bevatten antioxidanten die vrije radicalen (afvalstoffen) bestrijden. De vrucht is ook een grote bron van vitamine A, C en E, en bevat foliumzuur. Hij is ideaal om het immuunsysteem te stimuleren: een granaatappel bevat ongeveer 40 procent van de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine C voor een volwassene.

De belangrijkste componenten die de granaatappel zijn bijzondere eigenschappen geven, zijn de overvloedig aanwezige natuurlijke fenolen, zoals ellagitannines en flavonoïden, die zich vooral in de vruchthuls bevinden. De aanwezige antioxidanten zijn bijzonder gunstig voor het lichaam.

GRANAATAPPEL EXTRACT van Caere Natura is 100 % vrij van additieven en conserveringsmiddelen, is roodbruin van kleur en lost volledig helder op.

Ingrediënten
Hydro-alcoholisch extract van zuivere granaatappel (Punica granatum)

Bevat een hoge concentratie tanninen en alkaloïden

Gebruik
Inwendig: 3 x 15 à 20 druppels per dag innemen met water of fruitsap.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen