ZOETHOUT EXTRACT (60 ML) (CAERE NATURA GREEN PROPOLIS)

ZOETHOUTWORTEL EXTRACT
. bezit anti-inflammatoire en antioxidatieve eigenschappen
. ondersteunt het hart en de bloedvaten, de lever, het spijsverteringsstelsel en het ademhalingsstelsel
. helpt bij menstruatieproblemen en menopauzale klachten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 7

ZOETHOUT EXTRACT (60 ML)


Omschrijving
Zoethoutwortel heeft als kruidenmiddel een indrukwekkende lijst van goed gedocumenteerde toepassingen en is waarschijnlijk een van de meest over het hoofd geziene kruiden.

Honderden werkzame stoffen werden in zoethout geïdentificeerd, met inbegrip van flavonoïden, vluchtige oliën, asparagine, chalconen en diverse plantaardige oestrogenen (fyto-oestrogenen). De voornaamste stof in het kruid, glycyrrhizine (wat tot 50 keer zoeter dan suiker is) heeft talrijke gunstige effecten op het lichaam, wat zoethout een waardevol kruid maakt.

Zoethoutwortel heeft een gunstige invloed op de leverwerking, de galstroom en het maagzuurgehalte en bevordert de spijsvertering (bijvoorbeeld bij een voedselintolerantie). De ontstekingswerende werking (tegen bacteriën en virussen) en de antioxidatieve eigenschappen van zoethoutwortel kunnen een waardevolle bijdrage leveren om de gezondheid of de genezing van de lever te ondersteunen (bijvoorbeeld bij leverontsteking). Zoethoutwortel is een natuurlijke stimulans bij de productie van corticoïden, koortsverlichtend en in staat uw energieniveau en weerstand te verhogen. Het kruid heeft tevens een kalmerende en helende werking op het ademhalingsstelsel en de aanwezige fyto-oestrogenen kunnen bij menstruatieproblemen en tijdens de menopauze prikkelbaarheid, opgeblazen gevoel en overgevoeligheid van de borsten verlichten. Recente studies tonen tevens aan dat zelfs een bescheiden hoeveelheid zouthoutwortel de schade door “slechte” cholesterol kan helpen beperken en kan bijdragen tot een gezonde werking van de bloedvaten en het hart.

ZOETHOUT EXTRACT van Caere Natura is 100 % vrij van additieven en conserveringsmiddelen, is lichtbruin van kleur met een zoete smaak en lost volledig helder op.

Samenstelling
Hydro-alcoholisch extract van zuivere zoethoutwortel (Glycyrrhiza glabra)

Bevat een hoge concentratie flavonoïden, fyto-oestrogenen en glycyrrhizine

Gebruik
Inwendig: 3 x 15 à 20 druppels per dag innemen met water of fruitsap.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen