ZOETHOUT EXTRACT (60 ML) (CAERE NATURA GREEN PROPOLIS)

. stond al bij de oude Egyptenaren bekend als een medicinale plant

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

ZOETHOUT EXTRACT (60 ML)


Omschrijving
Zoethoutwortel (Glycyrrhiza glabra) heeft als kruidenmiddel een indrukwekkende lijst van goed gedocumenteerde toepassingen en is waarschijnlijk een van de meest over het hoofd geziene kruiden. Er werden honderden werkzame stoffen in zoethout geïdentificeerd, met inbegrip van flavonoïden, vluchtige oliën, asparagine, chalconen en diverse plantaardige oestrogenen (fyto-oestrogenen). De voornaamste stof in het kruid, glycyrrhizine (dat tot 50 keer zoeter dan suiker is, zonder de gezondheidsnadelen ervan) heeft talrijke gunstige effecten op het lichaam, wat zoethout een waardevol kruid maakt.

In de Chinese geneeskunde wordt zoethout al eeuwen gebruikt bij condities als hoest en verkoudheid en spijsverteringsproblemen.

ZOETHOUT EXTRACT van Caere Natura is 100 % vrij van additieven en conserveringsmiddelen, is lichtbruin van kleur met een zoete smaak en lost volledig helder op.

Ingrediënten
Hydro-alcoholisch extract van zuivere zoethoutwortel (Glycyrrhiza glabra)

Bevat een hoge concentratie flavonoïden, fyto-oestrogenen en glycyrrhizine

Gebruik
Inwendig: 3 x 15 à 20 druppels per dag innemen met water of fruitsap.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen