GROENE PROPOLIS EXTRACT 70 % (10 ML) (CAERE NATURA GREEN PROPOLIS)

. groene propolis wordt algemeen beschouwd als de beste propolis ter wereld en is bekend om zijn vele unieke eigenschappen
. bevat de grootste hoeveelheid flavonoïden en het unieke actieve bestanddeel artepillin-C

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 16

GROENE PROPOLIS EXTRACT 70 % (10 ML)

 

Omschrijving
Propolis is een sterke, harsachtige stof die door bijen wordt gewonnen uit planten en gebruikt wordt om de bijenkorf af te dichten en de honing te beschermen. Propolis bevat artepilline c, een krachtig antioxidant dat de hele korf beschermt tegen externe invasies. De Oude Grieken waardeerden dit natuurlijke product en noemden het daarom ‘verdediger van de stad’ (Grieks: pro polis, pro = ’ter bescherming van’, polis = ‘stad’).

Groene propolis is afkomstig van rijke plantaardige grondstoffen in een onvervuilde natuurlijke omgeving. Groene propolis wordt verzameld en geproduceerd door de geafrikaniseerde honingbij. Die bij oogst het dunne harslaagje van de jonge, ongeopende bladknoppen van de alecrimplant (een rozemarijnstruik: Baccharis dracunculifolia) die alleen te vinden is in de Braziliaanse hooglanden. De alecrimplant beschermt haar ongeopende bladknoppen tegen virussen, bacteriën en schimmels met speciale ingrediënten die uitzonderlijk hoge concentraties antioxidanten, fytochemicaliën, flavonoïden, etherische oliën en het unieke artepilline C bevatten. Die artepilline C geeft groene propolis zijn pittige, pikante smaak, een typerend kenmerk en een indicator voor de kwaliteit van het product.

Groene propolis wordt algemeen beschouwd als de beste propolis ter wereld en staat bekend om zijn vele unieke eigenschappen. Hij bevat de grootste hoeveelheid flavonoïden en het unieke actieve bestanddeel artepilline C.

Doordat propolis onder invloed van omgevingsfactoren in verschillende streken een andere samenstelling heeft, is standaardisatie heel moeilijk. Grosso modo wordt propolis ingedeeld in drie soorten, waarvan ook de kleur verschilt: Europese bruine propolis, Braziliaanse groene propolis en Cubaanse rode propolis. De bruine propolis kun je nog verder opdelen in de Europese die vooral afkomstig is van populieren en de Russische van berken. Ook bestaan er nog een aantal zeldzamere soorten, zoals de Pacifische propolis uit Japan en Taiwan.

GROENE PROPOLIS EXTRACT 70 % van Caere Natura is een dikke, amberkleurige vloeistof, 100 % vrij van additieven en conserveringsmiddelen en uiterst geschikt voor kinderen.

Ingrediënten
Hydro-alcoholisch extract van groene propolis 70 %
Bevat een hoge concentratie flavonoïden en artepillin-C

Gebruik
2 à 3 maal per dag onverdund (met wattenstaafje) op de aangedane plaatsen.

Opmerking
Tast de darmflora niet aan en is ook geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen