GROENE PROPOLIS EXTRACT 70 % (10 ML) (CAERE NATURA GREEN PROPOLIS)

PROPOLIS
. bezit een natuurlijke antibacteriële, antivirale en schimmeldodende werking
. ondersteunt het afweersysteem en de behandeling van (wond)infecties
. helpt bij een pijnlijke keel of vermoeide stembanden

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 13

GROENE PROPOLIS EXTRACT 70 % (10 ML)


PropolisPropolis (Grieks: pro polis, verwijzend naar wachters voor de stad) is een kleverige, harsachtige substantie van planten en bomen die door bijen wordt verzameld voor het afdichten van hun kolonie. Propolis is een natuurlijk probioticum met een antibacteriële, antivirale en schimmeldodende werking en bezit de eigenschap de natuurlijke weerstand te versterken. Ziekteverschijnselen zijn daardoor minder erg, het ziekteproces is korter en de recuperatie verloopt vlotter.

GROENE propolis wordt verzameld en geproduceerd door de geafrikaniseerde honingbij. Deze bij oogst het dunne harslaagje van de jonge ongeopende bladknoppen van de alecrimplant (rozemarijnstruik, Baccharis dracunculifolia) die alleen te vinden is in de Braziliaanse hooglanden. De alecrimplant beschermt haar jonge ongeopende bladknoppen tegen virussen, bacteriën en schimmels met speciale ingrediënten die uitzonderlijk hoge concentraties antioxidanten, fytochemicaliën, flavonoïden, etherische oliën en het unieke artepillin-C bevatten. De aanwezigheid van artepillin-C geeft groene propolis zijn pittige, pikante smaak.

GROENE PROPOLIS EXTRACT 70 % van Caere Natura is een dikke, amberkleurige vloeistof, 100 % vrij van additieven en conserveringsmiddelen en uiterst geschikt voor kinderen.

Samenstelling
Hydro-alcoholisch extract van groene propolis 70 %
Bevat een hoge concentratie flavonoïden en artepillin-C

Gebruik
Inwendig: 2 à 3 maal per dag onverdund (met wattenstaafje) bij ontsteking van het mondslijmvlies (o.a. spruw), abces op de tandwortel en na tandextractie, op aften, in de neus en in het oor (2 à 3 druppels per oor).
Uitwendig: 2 à 3 maal per dag onverdund, lokaal aanbrengen bij schimmelinfecties, huidinfecties, acne, koortsblaren, herpes (labialis en zoster), psoriasis, wondheling, ...

Bij oorontstekingen: leg het hoofd opzij, giet een klein beetje propolis in het oor en steek een watje in de gehoorgang; verwijder het watje na 10 minuten; herhaal 2 tot 3 maal per dag.

Werkt pijnstillend bij uitkomende babytandjes: enkele keren per dag met de vinger of wattenstaafje op het tandvlees aanbrengen.

Opmerking
Tast de darmflora niet aan en is ook geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen