PROPOLIA MONDHYGIËNE SOS MONDHOLTE-TANDEN (30 ML) (PROPOLIA BEE PRODUCTS)

PROPOLIA MONDHYGIËNE
. leent zich hoofdzakelijk voor het bevorderen van de mondhygiëne, en de verzorging van het tandvlees en de tanden
. ook voor de huidverzorging

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 14

PROPOLIA MONDHYGIËNE SOS MONDHOLTE-TANDEN (30 ML)


PropolisPropolis Mondhygiëne - Een oplossing voor iedereen …

Deze samenstelling met 100 % natuurlijke actieve bestanddelen, gezuiverde Franse propolis en honing, versterkt en combineert de geneeskracht en de aangename smaaksensaties van kaneel en kruidnagel. Honing en kaneel verzachten daarenboven de smaak van propolis en zorgen voor een aangenaam gebruik in de mond.

Propolis is een combinatie van harsachtige, gomachtige en balsemachtige stoffen die bijen uit de knoppen van bepaalde bomen halen, onder andere populieren (vooral de Franse propolis). De naam propolis is afkomstig uit het Grieks en betekent 'voor de stad'. De bijen bevestigen propolis voor de ingang van de bijenkorf als een 'natuurlijke barrière' om de kolonie te beschermen tegen microbiologische aanvallen en ongedierte. De rijkdom van propolis schuilt in de vele actieve stoffen die erin aanwezig zijn. Propolis bevat onder andere flavonoïden, fenolzuren, aromatische zuren en heel veel sporenelementen. Propolis komt nergens anders in de natuur voor. De ingezamelde hoeveelheid hangt af van de vegetatie in de omgeving en van het bijenras. Kaukasische bijen behoren tot de grootste verzamelaars. De gemiddelde hoeveelheid varieert tussen 100 en 300 gram per bijenkorf per jaar. Dat heeft tot gevolg dat propolis een zeldzaam en kostbaar product is. De heilzame werking van propolis was reeds gekend in de oudheid; Egyptenaren, Inca's, Grieken en Romeinen namen hun toevlucht tot propolis omwille van de helende eigenschappen en herstellende werking op de huid. Met het oog op het welzijn van de mens werd het natuurlijke, unieke en uiterst krachtige potentieel van propolis recent ook aangetoond door de wetenschap.

Honing wordt niet alleen naar waarde geschat voor zijn heerlijke smaak maar tevens voor de natuurlijke, helende en therapeutische krachten. Sedert de mens in contact kwam met het bijenvolkje werd honing gebruikt voor gezondheidsbevorderende middelen, wondverzorging en schoonheidsproducten.

Etherische kaneelolie is een krachtige ondersteuning voor het afweersysteem en door haar antivirale en antibacteriële werking uitstekend te gebruiken bij allerhande ontstekingsreacties, griep en verkoudheid.

Etherische kruidnagelolie ondersteunt de hersenwerking, werkt ontsmettend en is vooral bekend om haar verdovende werking bij kiespijn.

Etherische rozemarijnolie verlicht hoofdpijn, spierpijn, artritis en reuma.

Wij raden u deze heilzame etherische olie van Propolia aan voor gebruik in de mondholte bij de verzorging van uw tandvlees, slijmvliezen en tanden. U kunt deze oplossing uiteraard ook lokaal op de huid gebruiken ter genezing van ontsierende huidletsels.

PROPOLIS MONDHYGIËNE SOS MONDHOLTE-TANDEN van Propolia is een uiterst efficiënte samenstelling op basis van een alcoholisch propolisextract en etherische oliën voor de hele familie.   

Samenstelling (in een glazen fles van 30 ml met pipet)
Alcohol
Aqua
Propolis cera (extract van gezuiverde propolis 83,2 %; reinigend en kalmerend)
Mel (honing; smaakvol en verzachtend)
Cinnamomum cassia leaf oil (etherische kaneelolie)
Eugenia caryophyllus bud oil (etherische kruidnagelolie; brengt de mondholte tot rust)
Rosmarinus officinalis leaf oil (etherische rozemarijnolie)
Benzyl alcohol
Benzyl benzoate
Benzyl cinnamate
Benzyl salicylate
Cinnamyl alcohol
Cinnamal
Coumarin
Eugenol
Limonene
Linalool

Gebruik
Schudden voor gebruik.
Breng de oplossing lokaal aan op uw tandvlees bet behulp van het pipet en laat het product enige tijd inwerken.
Om uw mondholte in goede gezondheid te houden en te ontsmetten, meng 1 à 3 pipetten van de etherische olie in een beetje water om uw mond te spoelen of te gorgelen.  
Voor huidaandoeningen, breng het product plaatselijk aan en laat drogen en inwerken.
Ook voor kinderen vanaf 3 jaar.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. 
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen