PROPOLIS HUIDGEL EERSTE HULP BIO (30 ML) (PROPOLIA BEE PRODUCTS)

. is een gel die gebruikt kan worden als eerste hulp bij huidletsels
. verenigt alles wat de natuur te bieden heeft om de getroffen huid te kalmeren en terug comfortabel te laten aanvoelen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 3

PROPOLIS HUIDGEL EERSTE HULP BIO (30 ML)


À bras le corps - Verzorgende huidgel voor kleine ongelukjes ...

Propolis is een combinatie van harsachtige, gomachtige en balsemachtige stoffen die bijen uit de knoppen van bepaalde bomen halen, onder andere populieren (vooral de Franse propolis). De naam propolis is afkomstig uit het Grieks en betekent 'voor de stad'. De bijen bevestigen propolis voor de ingang van de bijenkorf als een 'natuurlijke barrière' om de kolonie te beschermen tegen microbiologische aanvallen en ongedierte. De rijkdom van propolis schuilt in de vele actieve stoffen die erin aanwezig zijn. Propolis bevat onder andere flavonoïden, fenolzuren, aromatische zuren en heel veel sporenelementen. Propolis komt nergens anders in de natuur voor. De ingezamelde hoeveelheid hangt af van de vegetatie in de omgeving en van het bijenras. Kaukasische bijen behoren tot de grootste verzamelaars. De gemiddelde hoeveelheid varieert tussen 100 en 300 gram per bijenkorf per jaar. Dat heeft tot gevolg dat propolis een zeldzaam en kostbaar product is. De heilzame werking van propolis was reeds gekend in de oudheid; Egyptenaren, Inca's, Grieken en Romeinen namen hun toevlucht tot propolis omwille van de helende eigenschappen en herstellende werking op de huid. Met het oog op het welzijn van de mens werd het natuurlijke, unieke en uiterst krachtige potentieel van propolis recent ook aangetoond door de wetenschap.

Het is snel gebeurd, ergens tegenaan gestoten of een valpartij … een schaafwonde, een bloeduitstorting of een ontsierende plek op uw huid ... hiervoor heeft Propolia een formule ontwikkeld die uitzonderlijk rijk is aan propolis en arnica. 

PROPOLIS HUIDGEL EERSTE HULP BIO van Propolia is onmisbaar bij de verzorging van een beschadigde huid.

Ingrediënten (in een handige tube van 30 ml)
Aqua
Alcohol**
Glycerin**
Lavandula hybrida oil (etherische lavendelolie; verzacht de roodheid van de huid, geeft frisheid en comfort)*
Propolis cera (gezuiverd extract van propolis 11 %; herstellend en beschermend, onderhoudt het stralende uiterlijk van de huid)*
Rosmarinus officinalis leaf oil (etherische rozemarijnolie)*
Linalool
Arnica montana flower extract (extract van arnica; zeer populair bij allerhande kneuzingen, verstuikingen, bloeduitstortingen, … )*
Mentha piperita oil (etherische pepermuntolie)*
Dehydroxanthan gum
Citric acid
Potassium sorbate
Sodium benzoate
Dehydroacetic acid
Benzyl alcohol
Benzyl benzoate
Benzyl cinnamate
Benzyl salicylate
Cinnamyl alcohol
Coumarin
Geraniol
Limonene
*Van biologische oorsprong

**Ingrédients transformés à partir d’Ingrédients Biologiques
99 % van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong
100 % van de plantaardige ingrediënten zijn van biologische oorsprong
39 % van de ingrediënten zijn van biologische oorsprong

Gebruik
Schudden voor gebruik.
Breng 2 à 3 maal per dag een beetje gel aan op de gekwetste of beschadigde huid, masseer zachtjes in en laat doordringen.    

'À bras le corps' is een Franse uitdrukking die dateert uit de vijftiende eeuw en veel werd gehoord tijdens gevechten. De uitdrukking draagt een idee van vastberadenheid en wilskracht met zich mee en wordt vandaag de dag nog gebruikt om aan te tonen dat een persoon de uitdagingen en de moeilijkheden niet uit de weg gaat … Propolia wijst hiermee op het feit dat het voorgestelde product u helpt om uw problemen aan te pakken!

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen