VERTARGIL GROENE KLEI SUPERFIJN (750 G) (VERTARGIL)

. rijk aan enzymes en mineralen en is bijzonder goed geschikt bij onzuivere, ontstoken en vette huid en bij puistjes en meeëters

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

VERTARGIL GROENE KLEI SUPERFIJN (750 G)


Omschrijving
Groene leem ook wel groene klei genoemd is een natuurproduct en wordt uit de grond gewonnen. Echte klei is 100 % door de natuur samengesteld en is onbewerkt. Doorheen de geschiedenis leerden vele volkeren de therapeutische werking van klei kennen. Klei bevat veel heilzame mineralen zoals bijvoorbeeld: aluminium, natrium, kalium fosfor, silicium, ijzer... Groene Leem zit ook boordevol enzymen die helpen bij het opnemen van de vitaminen en mineralen. Groene klei heeft ook een uniek absorberend vermogen en wordt daardoor vaak gebruikt door schoonheidsspecialisten bij het reinigen van huid en lichaam. Groene klei werkt geneeskrachtig, zuiverend, regenererend en werkt afvoerend en zorgt voor een goede doorbloeding. Bij een normaal gebruik van groene klei treedt zelden ongewenste of onverwachte neveneffecten op. Groene klei ademt en sluit de huid niet af. Kan inwendig en uitwendig gebruikt worden.

Er zijn vele soorten leem. Groene, rode, witte en gele leem zijn allemaal soorten die als gezondheidsproduct gebruikt kunnen worden. De kleur heeft te maken met de samenstelling van de mineralen. Als Groene leem zongedroogd is, is het de meest werkzame kleisoort en lijkt de krachtigste leem te zijn.  

Ingrediënten
Illite, Kaolin, Montmorillonite

100 % EARTH POWER - 100 % NATURAL - SUPER FIJN - ZON-ENERGETISCH

Gebruik
Giet de gewenste hoeveelheid Vertargil langzaam in een kom (geen metaal) waarin zich een gelijke hoeveelheid water bevindt. Laat dit alles enige tijd bezinken zonder te roeren opdat de leem het water goed kan opnemen. Giet het overtollige water weg en de pasta is klaar voor gebruik. Het is raadzaam regen-, bron-, mineraal-, of gedistilleerd water te gebruiken. Leidingwater bevat vaak chloor wat de werking van de klei nadelig kan beïnvloeden. Het restant klei kan worden bewaard, mits het niet afgesloten wordt en onder een laagje water en met licht en lucht in aanraking kan blijven. Tip! Gebruik een houten lepel in plaats van een metalen lepel!

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen