DARMOTON (300 G) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

DARMOTON
. draagt bij tot een vlotte darmtransit (een zachte stoelgang, in het bijzonder welkom gedurende de zwangerschap en bij aambeien), het behoud van een gezonde darmfunctie en normale spijsvertering

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

DARMOTON (300 G)


Omschrijving
Een normale darmwerking is een basisvoorwaarde voor een goede gezondheid. DARMOTON bevat hiervoor in de eerste plaats fijn gemalen zaadhulzen van blonde psyllium, een natuurlijke topbron van oplosbare vezels die heel veel vocht kunnen binden, die de darmlediging bevorderen en helpen te zorgen voor een zachte darminhoud.

DARMOTON draagt bij tot een vlotte darmtransit (een zachte stoelgang, in het bijzonder welkom gedurende de zwangerschap en bij aambeien), het behoud van een gezonde darmfunctie en normale spijsvertering en het behoud van een normale cholesterol- en triglyceridenspiegel.


Voor een optimale werking bevat DARMOTON van MannaVital met kokosmeel ook een topbron van ruwvezels (die in tegenstelling tot granenvezels vrij zijn van gluten en fytinezuur), met kortketenige fructo-oligosacchariden (sc-FOS) bijzondere koolhydraten en met Lactobacillus acidophilus een humane stam van darmbacteriën.

Actieve ingrediënten per 100 g
Blonde psyllium (Plantago ovata), fijngemalen hulzen 40 g
Kokosmeel (Cocos nucifera) met 60 % vezels 40 g
Korte keten fructo-oligosacchariden of oligofructose (OraftiP95) 19,4 g
Humane darmbacteriën van de stam Lactobacillus acidophilus (12,5 miljard levensvatbare kiemen) 0,6 g
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij


Gebruik
2 maal per dag een maatlepel met 10 g roeren door een glas water, vruchtensap of groentesap en opdrinken. Bij voorkeur daarna nog een glas water drinken.
Bij gewenst effect volstaat één maatlepel per dag of twee maal een halve maatlepel.
Bij gevoelige darmen eerst een aantal dagen 2 maal een halve maatlepel gebruiken of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen