FOS ACTIF (250 G) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

PREBIOTICA
. ondersteunen de darmflora en verminderen darmproblemen
. helpen bij verstopping (constipatie of obstipatie), diarree, winderigheid of slechte adem

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

FOS ACTIF (250 G)


Omschrijving
De meeste gezondheidseffecten van fructo-oligosachariden (FOS, fructo-oligosacchariden, prebioticum) hangen samen met het vermogen de groei van probiotische bacteriën, met name de bifidobacteriën, in de dikke darm te stimuleren.

Fructo-oligosachariden kunnen ingenomen worden voor het bekomen van een optimale darmflora (ook wel het microbioom genoemd), bij verstopping (constipatie of obstipatie), diarree, winderigheid of slechte adem.

Een behandeling met prebiotica kan daarenboven zeer goed worden gecombineerd met probiotica (DEBAFLOR). Deze combinatie wordt ‘synbioticum’ genoemd (en geen ‘symbioticum’, zoals vaak ten onrechte wordt geschreven). Een groot voordeel van de combinatie van pre- en probiotica is dat het prebioticum de overleving van de bacteriën in het probioticum verbetert.

F.O.S.-ACTIF van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling
Fructo-oligosachariden (uit cichorei) 250 g

Gebruik
1 à 3 koffielepels per dag, opgelost in water, op een nuchtere maag, 1/2 uur voor of 2 uur na de maaltijd of zoals voorgeschreven.
FOS ACTIF kan samen ingenomen worden met DEBAFLOR van Deba Pharma.

Opmerking
Bij het gebruik van pre- en probiotica kunnen, vooral in het begin, verhoogde gasvorming en krampen voorkomen. Dit duidt op de fermentatie van de gunstige bacteriën en de verzuring van het darmmilieu. Na ongeveer een week is het lichaam aangepast en verdwijnen deze ongemakken. In dergelijk geval is het zinvol om de aanvangsdosis gedurende de eerste twee weken te verminderen tot de helft van de aanbevolen dosering.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen