PSYLLIUM PLATINUM (300 G) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

. draagt bij tot een vlotte darmtransit en een zachte stoelgang, het behoud van een gezonde darmfunctie en normale spijsvertering
. ondersteunt het behoud van een normale cholesterol- en triglyceridenspiegel

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

PSYLLIUM PLATINUM (300 G)


Omschrijving
Voor een goede gezondheid zijn een regelmatige darmwerking en een gezonde darmflora essentieel. PSYLLIUM PLATINUM geeft op beide vlakken de juiste stimulans. Dit middel bevat in de eerste plaats fijngemalen hulzen van blonde psyllium, een natuurlijke topbron van oplosbare vezels, die de darmlediging bevorderen en helpen te zorgen voor een zachte darminhoud. Voor een optimale werking bevat PSYLLIUM PLATINUM ook wetenschappelijk onderzochte fructo-oligosacchariden (bijzondere koolhydraten) en per dagdosis 10 miljard kiemen van de wetenschappelijk onderzochte darmflorabacteriën van de stam Lactobacillus acidophilus La-14.

Waarom u kiest voor PSYLLIUM PLATINUM:

  • Bevat oplosbare vezels uit psylliumzaadhulzen, die tot 40 maal hun gewicht in vocht kunnen binden en zo bijdragen tot een regelmatige transit en een zachte stoelgang.
  • Bevat wetenschappelijk onderzochte kortketenige fructo-oligosacchariden of oligofructose (Orafti®P95).
  • Bevat per dagdosis 10 miljard kiemen van de wetenschappelijk onderzochte en humane stam van de darmbacterie Lactobacillus acidophilus La-14.

PSYLLIUM PLATINUM van MannaVital draagt bij tot een vlotte darmtransit (een zachte stoelgang, in het bijzonder welkom gedurende de zwangerschap en bij aambeien), het behoud van een gezonde darmfunctie en normale spijsvertering en het behoud van een normale cholesterol- en triglyceridenspiegel.

Actieve ingrediënten per 100 g
Blonde psyllium (blond vlozaad of ispaghula; Plantago ovata): zeer fijn gemalen zaadhulzen 80 g
Korte keten fructo-oligosacchariden of FOS of oligofructose (Orafti®P95), geëxtraheerd uit de cichoreiwortel 18,75 g
Levensvatbare humane darmflorabacteriën van de stam Lactobacillus acidophilus La-14 (minimum 50 miljard) 0,25 g
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan

Gebruik
2 maal per dag een opgehoopte eetlepel (10 g) roeren door een glas water, vruchtensap of groentesap en opdrinken. Bij voorkeur daarna nog een glas water drinken. Bij gewenst effect volstaat één opgehoopte eetlepel per dag of twee maal een halve eetlepel.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen