GUDUCHI - TINOSPORA CORDIFOLIA (100 V-CAPS) (INDIAN NATURE AYURVEDA)

. een van de belangrijkste kruiden in de Ayurveda, die als Rasayana kunnen worden beschouwd
. de hele plant, inclusief de stengels en wortels, wordt gebruikt om het afweersysteem van het lichaam te ondersteunen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
€28,00 ons aanbod, prijs btw inbegrepen
Dit product is momenteel niet meer in voorraad. U kan ook reserveren/bestellen via e-mail: [email protected]
Artikelnummer: PL 441/60

GUDUCHI - TINOSPORA CORDIFOLIA (100 V-CAPS)


Omschrijving
GUDUCHI - TINOSPORA CORDIFOLIA wordt in de Ayurveda sinds eeuwen aangewend. Van Tinospora cordifolia wordt de hele plant, inclusief de stengels en wortels, gebruikt om het afweersysteem van het lichaam te ondersteunen.*

Het is een van de belangrijkste kruiden in de Ayurveda, die als "Rasayana" (Regeneratie & Vitaliteit) kunnen beschouwd worden. In moderne termen spreekt men nu van een antioxidante werking die de actie van de vrije radicalen tegengaat.* 

De voornaamste actieve ingrediënten zijn: tinosporine, tinosporide, cordifolide, cordifol, heptacosanol.

*De gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating.

Deze voedingssupplementen zijn genotificeerd door de Belgische Federale Overheidsdienst (FOD) in strikte overeenstemming met de Europese normen.

Ingrediënten per plantaardige capsule (v-caps)
Extract van wortel Tinospora cordifolia 250 mg
Microcrystalline cellulose 166,7 mg
Vulmiddel: magnesiumstearaat 80 mg
Colloïdaal dioxide 3,3 mg

Netto : 50 g
Oorsprong : India
Fabrikant : NNPL INDIA

Gebruik
1-2 capsules (hydroxypropylmethylcellulose), 2 maal per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement op basis van kruiden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Deze voedingssupplementen op basis van kruiden zijn best te nemen op professioneel advies. De plantenextracten zijn aangemaakt volgens de GMP-normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de Europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen