MESHASRINGI - GYMNEMA SYLVESTRIS (100 V-CAPS) (INDIAN NATURE AYURVEDA)

. geoogste blaadjes zijn rijk aan verschillende actieve bestanddelen: gymnemazuur (25 % van de totale massa), quercitol, stigmateol, lupeol
. draagt bij tot een normaal suikermetabolisme

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Artikelnummer: PL 441/35
Aantal: 2

MESHASRINGI - GYMNEMA SYLVESTRIS (100 V-CAPS)


Omschrijving
MESHASRINGI - GYMNEMA SYLVESTRIS is een kleine heester (gymnema of gurmar) afkomstig uit India, in het wild voorkomend. Hoewel ze er strikt genomen niets mee te zien heeft lijkt Gymnema sylvestris op de wijnstok. Het zijn de blaadjes die geoogst worden en die rijk zijn aan verschillende actieve bestanddelen: gymnemazuur (25 % van de totale massa), quercitol, stigmateol, lupeol.

De Hindi naam "gurmar" betekent "vernietiger van suiker", wat het traditionele gebruik in India weerspiegelt om het verlangen naar suiker te helpen beheersen en mensen met suikerziekte (diabetes) te ondersteunen. Er wordt aangenomen dat de actieve bestanddelen in gymnema bijdragen aan de mogelijke effecten op de bloedsuikerspiegel.

Gymnema sylvestris ondersteunt een mindere drang naar zoet en draagt bij tot een normaal suikermetabolisme.* 

*De gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating.

Deze voedingssupplementen zijn genotificeerd door de Belgische Federale Overheidsdienst (FOD) in strikte overeenstemming met de Europese normen.

Ingrediënten per plantaardige capsule (v-caps)
Extract van het blad van Gymnema sylvestris 250 mg
Microcrystalline cellulose 200 mg
Gezuiverde talk 49 mg
Aerosil 1 mg

Netto: 50 g
Oorsprong: India
Fabrikant: NNPL INDIA

Gebruik
1-2 capsules (hydroxypropylmethylcellulose), 2 maal per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement op basis van kruiden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Deze voedingssupplementen op basis van kruiden zijn best te nemen op professioneel advies. De plantenextracten zijn aangemaakt volgens de GMP-normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de Europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg tevens uw arts of apotheker alvorens te gebruiken bij kinderen, tijdens borstvoeding, medicijngebruik en ziekte.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen