COLLAVITA VITAL SUPPORT (320 G) (COLLAVITA BEAUTY HEALTH & SPORT)

. Collavita Vital Support wordt perfect door het lichaam opgenomen, heeft een neutrale geur, smaak en textuur en lost op in water

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 1

COLLAVITA VITAL SUPPORT (320 G)


Omschrijving
Voor ons lichaam zorgen is essentieel op elke leeftijd, maar vooral als we ouder worden is het veel belangrijker.

Over het algemeen kan het ouder worden een aantal veranderingen in ons lichaam met zich meebrengen, zoals een afname van de spiermassa of een verminderd vermogen van ons lichaam om te herstellen van blessures of ziekten.

Collavita supplementen zijn een gemakkelijke en handige manier om ervoor te zorgen dat ons lichaam de voedingsstoffen binnenkrijgt die nodig zijn voor gezond ouder worden, zelfs als we evenwichtig eten.

Dubbele werking van collageen Collavita
Collageenpeptiden die in Collavita-producten worden gebruikt, werken tegelijkertijd op twee manieren en helpen ons lichaam om collageen te vormen. De collageenpeptiden worden gevormd door hydrolyse van het collageenmolecuul tot kleinere fragmenten – bioactieve peptiden. Zowel hun grootte als aminozuursamenstelling zijn heel belangrijk. De bioactieve peptiden in Collavita-producten hebben een ander peptideprofiel volgens toepassing en worden op een specifieke manier gehydrolyseerd om meer collageen in een specifiek doelorgaan (huid, gewrichten, spieren, ..) te produceren.

Wanneer in ons lichaam gespecialiseerde cellen gedegradeerd collageen in hun omgeving detecteren, worden nieuwe cellen gemaakt om een balans te vinden. In de huid zijn de doelcellen bijvoorbeeld fibroblasten. In botten worden ze osteoblasten genoemd.

Sommige collageenpeptiden worden in de maag volledig afgebroken tot aminozuren en zijn de bouwstenen voor de collageenproductie. De peptiden die intact blijven wanneer ze door de darmen gaan (en herkend worden als afgebroken of gedegradeerd collageen) zijn de peptiden die cellen kunnen stimuleren om meer collageen aan te maken.

Het gamma Vital Support-producten maakt gebruik van twee soorten bioactieve collageenpeptiden van topkwaliteit. Dit peptidenmengsel is ontworpen voor atleten, mensen met een actieve levensstijl en mensen die de gezondheid van hun gewrichten en zachte weefsels willen ondersteunen.

Collavita Vital Support is speciaal samengesteld om, dankzij vitamine C, D en koper, enerzijds bij te dragen tot het behoud van soepele gewrichten en normaal kraakbeen en anderzijds de normale structuur van het bindweefsel (ligamenten en pezen) te ondersteunen.

  • Koper draagt bij tot de instandhouding van normale bindweefsels.
  • Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van botten, kraakbeen, huid en tanden.
  • Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale botten.

Vital Support wordt perfect door het lichaam opgenomen, heeft een neutrale geur, smaak en textuur en lost op in water.

Dit alles helpt onze klanten om actief te blijven en hun levenskwaliteit op peil te houden.

Ingrediënten per dagdosis (10,6 g) 
Gehydrolyseerd rundercollageen 10 g
. bioactieve collageenpeptiden voor gewrichten en kraakbeen 5 g
. bioactieve collageenpeptiden voor ligamenten en pezen 5 g
Glucosaminehydrochloride 0,3 g
Chondroïtinesulfaat 0,2 g
Vitamine C (L-ascorbinezuur) 80 mg
Kopergluconaat 1 mg
Vitamine D3 14 mcg

Gebruik
Los een maatschepje (10,6 g) op in een glas water (200 ml), sap of smoothie op kamertemperatuur. Eenmaal daags innemen.

Bewaarcondities: Buiten direct zonlicht, buiten bereik van kinderen, bij een temperatuur van maximaal 25°C bewaren. Gebruik een open pot binnen de 4 maanden. Sluit het deksel van de pot goed af na gebruik.

Contra-indicaties: Individuele intolerantie voor de bestanddelen, zwangerschap, borstvoeding. Het wordt aanbevolen om voor gebruik een arts te raadplegen.

Een pot is bedoeld voor 1 maand. Het wordt aanbevolen om ten minste 6 maanden Vital Support te gebruiken.

Duur van gebruik: 1 maand, kan indien nodig herhaald worden. 

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen