COLLAGEN PLATINUM PEPTAN (306 G) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

. collageen draagt bij aan de structuur van uw haar, huid, botten, pezen, ligamenten, tanden en nagels

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

COLLAGEN PLATINUM PEPTAN (306 G)


Omschrijving
De jeugdigheid, hydratatie en elasticiteit van onze huid, de souplesse van onze gewrichten en de sterkte van onze botten, tanden, haren en nagels: ze hangen allen voor een groot deel af van de hoeveelheid van het eiwit collageen die ze bevatten. En die hoeveelheid neemt duidelijk af met het stijgen van de leeftijd. COLLAGEN PLATINUM kan ons collageenkapitaal aanvullen en bevat hiertoe een wetenschappelijk onderzocht “hydrolysaat” van viscollageen: collageen dat doormiddel van enzymen in kleine, goed opneembare bouwstenen is gesplitst en daardoor vlot wordt opgenomen. Daarnaast voert COLLAGEN PLATINUM uiteraard ook vitamine C aan, want dit is bij uitstek de vitamine die de collageenaanmaak bevordert.

Waarom u kiest voor COLLAGEN PLATINUM:

  • Bevat gehydrolyseerde mariene collageen (viscollageen met een wetenschappelijk onderbouwde werking (PEPTAN F® 2000 LD): door hun korte ketenlengte (2000 Da) worden deze collageenpeptiden zeer goed opgenomen.
  • Bevat met calciumascorbaat een niet-zure vorm van vitamine C om de aanmaak van collageen te bevorderen.
  • Is volledig neutraal van smaak en kan in om het even welke drank opgelost worden of in een shake of smoothie verwerkt worden.

COLLAGEN PLATINUM de MannaVital draagt bij tot de normale collageenaanmaak voor de normale functie van de huid, van het kraakbeen en de botten (dankzij vitamine C), het behoud van een normale structuur, hydratatie en elasticiteit van de huid met een eventuele afname van fijne rimpels, het behoud van sterke botten (dankzij collageeneiwit) en het behoud van soepele gewrichten.

Actieve ingrediënten per eenheidsdosis (1 maatlepel) 
Gehydrolyseerde collageen van mariene oorsprong (PEPTAN F® 2000 LD) 5 g: door de korte ketenlengte van 2000 dalton worden de collageenpeptiden vlot opgenomen en ingebouwd in lichaamseigen collageen.
Vitamine C (100 % RI*), o.v.v. de niet-zure calciumascorbaat (2 maatlepels = 200 % RI*) 80 mg: belangrijkste vitamine die de aanmaak van collageen bevordert.
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij 
*RI = Referentie-inname

Gebruik
1 maatlepel (onderhoudsdosis) tot 2 maatlepels (intensieve aanpak) per dag, op te lossen in een glas drank naar keuze.
COLLAGEN PLATINUM is neutraal van smaak en kan ook verwerkt worden in shakes, smoothies, yoghurt, muesli, …

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen