COLLAGEN PLATINUM PEPTAN (306 G) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

COLLAGEN
. "anti-aging”- bouwstenen voor een jonge huid, sterk kraakbeen, gezonde botten, pezen, ligamenten, haren, tanden en nagels
. houdt het collageen op peil en remt ouderdomsverschijnselen in huid, gewrichten, botten, haren, tanden en nagels af

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

COLLAGEN PLATINUM PEPTAN (306 G)


Omschrijving
“Anti-aging”- bouwstenen voor een jonge huid, sterk kraakbeen, gezonde botten, pezen, ligamenten, haren, tanden en nagels.

De jeugdigheid, hydratatie en elasticiteit van onze huid, de souplesse van onze gewrichten en de sterkte van onze botten, tanden, haren en nagels: ze hangen allen voor een groot deel af van de hoeveelheid collageen die ze bevatten. Collageen is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam (30 à 40 % van de eiwitten) en is bovendien ook de “lijm” die onze organen bijeenhoudt. Vanaf de leeftijd van 20 slinkt evenwel de hoeveelheid collageen in ons lichaam. Met COLLAGEN PLATINUM van Mannavital bestaat nu een wetenschappelijk onderzocht voedingssupplement (PEPTAN F® 2000 LD) om de hoeveelheid collageen op peil te houden en ouderdomsverschijnselen in huid, gewrichten, botten, haren, tanden en nagels af te remmen. COLLAGEN PLATINUM bestaat uit “gehydrolyseerde” of enzymatisch gesplitste viscollageen: deze “voorverteerde”, kleine en goed opneembare bouwstenen worden vlot opgenomen en efficiënt aangewend in de lichaamseigen collageenaanmaak.

Belangrijkste indicaties van COLLAGEN PLATINUM:

  • Verouderende huid: vermindering van rimpels en fijne lijntjes en betere hydratatie - het verhogen van collageen in de huid zorgt niet alleen voor meer stevigheid en de afname van kleine rimpels, het kan ook de elasticiteit en de hydratie van de huid merkbaar verbeteren. Ook de wondgenezing kan ermee versneld worden.
  • Gewrichtsklachten (artrose, artritis) en diverse klachten van het voortbewegingstelsel (ligamenten, pezen…): liefst 60 à 70 % van het kraakbeen bestaat uit collageen. De extra aanvoer van collageenpeptiden is dan ook één van de belangrijkste manieren om het kraakbeen te beschermen en te voeden en vlotter te bewegen. Ook de andere bindweefselstructuren zoals ligamenten, pezen en gewrichtskapsels kunnen door COLLAGEN PLATINUM versterkt worden.
  • Osteoporose, osteopenie: bekend is dat met de vitaminen D3 en K2 en met calcium en magnesium, men de botmineralisatie kan verhogen. Minder gekend is het feit dat er bij osteoporose ook een zeer belangrijk verlies is van de eiwitbasis (vooral collageen) van het bot. Met COLLAGEN PLATINUM kan dit collageenverlies opgevangen worden.
  • Problemen met haren, nagels, tanden, …

COLLAGEN PLATINUM PEPTAN de MannaVital draagt bij tot

  • de normale collageenaanmaak voor de normale functie van de huid, van het kraakbeen en de botten (dankzij vitamine C);
  • het behoud van een normale structuur, hydratatie en elasticiteit van de huid met een eventuele afname van fijne rimpels;
  • het behoud van sterke botten (dankzij collageeneiwit);
  • het behoud van soepele gewrichten.

Actieve ingrediënten per eenheidsdosis (1 maatlepel) 
Gehydrolyseerde collageen van mariene oorsprong (PEPTAN F® 2000 LD) 5 g: door de korte ketenlengte van 2000 dalton worden de collageenpeptiden vlot opgenomen en ingebouwd in lichaamseigen collageen.
Vitamine C (100 % RI*), o.v.v. de niet-zure calciumascorbaat (2 maatlepels = 200 % RI*) 80 mg: belangrijkste vitamine die de aanmaak van collageen bevordert.
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij 
*RI = Referentie-inname

Gebruik
1 maatlepel (onderhoudsdosis) tot 2 maatlepels (intensieve aanpak) per dag, op te lossen in een glas drank naar keuze.
COLLAGEN PLATINUM is neutraal van smaak en kan ook verwerkt worden in shakes, smoothies, yoghurt, muesli, …

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen