COLLAGEN MARINE POEDER (250 G) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

COLLAGEN MARINE POEDER (250 G)


Omschrijving

Peptan® collageen peptiden zijn type I collageen peptiden. Dit betekent dat ze identiek zijn aan het collageen dat aanwezig is in de beenderen en de huid van het menselijk lichaam. Peptan® is een zeer zuiver, natuurlijk bioactief product dat meer dan 97 % eiwit bevat (gebaseerd op droog gewicht). Dit collageen is van mariene oorsprong en tevens Kosher- en Halal-gecertificeerd. 

Peptan® collageen peptiden verschaft een snelle biologische beschikbaarheid. De gehydrolyseerde vorm zorgt voor een gemakkelijke vertering bij de mens en een excellente opname. Meer dan 90 % van de Peptan® collageen peptiden zijn verteerd en beschikbaar als kleine peptiden in het bloed binnen één uur na inname. Het is een bioactief ingrediënt dat speciaal werd ontwikkeld omwille van de verschillende gezondheidsvoordelen en functionele eigenschappen.

Unieke aminozuursamenstelling van Peptan®
Peptan® bevat 18 aminozuren; de bouwstenen van onze weefsels en de hoofdcomponenten van proteïnen. Glycine, proline en hydroxyproline vertegenwoordigen ongeveer 50 % van het totale aminozuurgehalte in Peptan®; de glycine- en prolineconcentratie in Peptan® is 10 tot 20 keer hoger dan in andere proteïnen. Bijgevolg biedt Peptan® gezondheidsvoordelen die niet in andere eiwitbronnen kunnen gevonden worden.

Bewezen gezondheidsvoordelen 
Collageen type 1 komt voornamelijk voor in de huid, nagels, tanden, botten, kraakbeen, bindweefselstructuren zoals ligamenten, pezen en gewrichtskapsels, spieren en bloedvaten.

  • Beschermen van gewrichten: de werkzaamheid van Peptan om de functie van de gewrichten te verbeteren en ongemakken te verminderen wordt ondersteund door wetenschappelijke studies inclusief in vitro, in vivo en klinische trials.

  • Verstevigen van beenderen: indien toegediend als supplement, kunnen collageen peptiden de opbouw en het behoud van gezonde en sterke beenderen ondersteunen, zoals aangetoond in meerdere in vitro, in vivo en klinische trials. Peptan® kan het best gecombineerd worden met calcium en vitamine D om optimale resultaten te bekomen.

  • Behoud van spiermassa: sarcopenia is het leeftijdsgebonden verlies van spiermassa en spierfunctie. Oefeningen en adequate inname van gemakkelijk verteerbare proteïnen is van vitaal belang om de effecten van deze aandoening tegen te gaan. Als bioactieve proteïne, kan Peptan® helpen bij het behoud van spiermassa.

  • Gezonde en mooie huid: een mooie huid aan de buitenkant heeft een gezonde basis aan de binnenkant nodig; collageenpeptiden kunnen de kwaliteit van de huid zichtbaar verbeteren. 

COLLAGEN MARINE POEDER van Deba Pharma is Kosher- en Halal-gecertificeerd. Bevat ingrediënten uit vis.

Samenstelling per afgestreken maatschepje
Gehydrolyseerd viscollageen (Type 1 collageen peptiden van mariene oorsprong, Peptan®) 4 g

Gebruik 
1 (= 4 gram) à 3 afgestreken maatschepjes oplossen in 200 à 250 ml water of drank naar keuze.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen