COLLAGEN MARINE POEDER (250 G) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. gehydrolyseerde vorm die voor een excellente opname van collageen zorgt
. van mariene oorsprong

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

COLLAGEN MARINE POEDER (250 G)


Omschrijving

De jeugdigheid, hydratatie en elasticiteit van onze huid, de souplesse van onze gewrichten en de sterkte van onze botten, tanden, haren en nagels: ze hangen allen voor een groot deel af van de hoeveelheid collageeneiwit die ze bevatten. Die hoeveelheid neemt duidelijk af met het stijgen van de leeftijd.

Peptan® collageen peptiden zijn Type 1 Collageen Peptiden. Dit betekent dat ze identiek zijn aan het collageen aanwezig in de beenderen en huid van het menselijk lichaam. Peptan® is een zeer zuiver, natuurlijk bioactief product, dat meer dan 97 % eiwit bevat (gebaseerd op droog gewicht). 

Peptan® collageen peptiden hebben een snelle biologische beschikbaarheid. De gehydrolyseerde vorm zorgt voor een gemakkelijke vertering bij de mens en een excellente absorptie. Meer dan 90 % van de Peptan® collageen peptiden zijn verteerd en beschikbaar als kleine peptiden in het bloed binnen 1 uur na inname.

Peptans® unieke aminozuur samenstelling: Peptan® bevat 18 aminozuren, de bouwstenen van onze weefsels en de hoofdcomponenten van proteïnen. Glycine, proline en hydroxyproline vertegenwoordigen ongeveer 50 % van Peptans® totale aminozuur gehalte; de concentratie glycine en proline in Peptan® is 10 tot 20 keer hoger dan in andere proteïnen.

Collageen type 1 komt voornamelijk voor in de huid, botten, pezen, ligamenten, spieren, gewrichtskapsels, meniscussen en bloedvaten.

Collageeneiwitten dragen bij tot de instandhouding van normale botten en tot de instandhouding van de spiermassa. Een mooie huid aan de buitenkant heeft een gezonde basis aan de binnenkant nodig!

COLLAGEN MARINE POEDER van Deba Pharma is van mariene oorsprong (Tilapia, Pangasius, forel, leng, kabeljauw, schelvis, zalm, kanaal- en Atlantische meerval) en tevens Kosher- en Halal-gecertificeerd.

Ingrediënten per afgestreken maatschepje
Gehydrolyseerd viscollageen (Type 1 collageen peptiden van mariene oorsprong, Peptan®) 4 g

Gebruik 
1 (= 4 gram) à 3 afgestreken maatschepjes oplossen in 200 à 250 ml water of drank naar keuze.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen