BIOSIL ON YOUR GAME (60 CAPS) (BIOSIL COLLAGEN)

. gepatenteerd complex van choline gestabiliseerd orthosiliciumzuur
. met vitamine C dat bijdraagt tot de normale collageenvorming voor de normale werking van botten, kraakbeen, huid ...

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 4

BIOSIL ON YOUR GAME (60 CAPS)


Omschrijving
Een WETENSCHAPPELIJKE DOORBRAAK voor de GEWRICHTEN van MAN & VROUW!
Voor WEEFSELS RIJK aan COLLAGEEN zoals PEZEN, LIGAMENTEN, KRAAKBEEN en BOTTEN!

Gewrichten zijn verbindingen die ervoor zorgen dat botten kunnen bewegen. Gewrichten controleren elke beweging die wordt uitgevoerd, van gewichtheffen tot het bewegen van de kleine teen. Een gewricht moet zowel sterk als flexibel zijn om correct en pijnloos te kunnen functioneren. Maar een gewricht is niet simpelweg één element. Het is eerder een geheel van vier elementen die afhankelijk zijn van en samenwerken met elkaar: gewrichtskraakbeen, pezen, ligamenten en spieren. De ketting is maar zo sterk als de zwakste schakel!

Collageen is het belangrijkste bestanddeel van het gewrichtskraakbeen, de pezen en de ligamenten. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat trainers en artsen van professionele sportteams heel veel aandacht besteden aan de gezondheid ervan, zowel bij de preventie als bij de revalidatie.

Beenderen bestaan voor ongeveer 60 % uit calcium hydroxyapatiet en voor 30 % uit collageen. Collageen en calcium bepalen het niveau van de minerale botdensiteit (MBD), maar het is vooral het collageen dat de beenderen de nodige flexibiliteit of veerkracht verschaft om te weerstaan aan fysieke stress en op die manier fracturen voorkomt.

Op jonge leeftijd is er voldoende collageen in ons lichaam beschikbaar om een optimale collageenmatrix op te bouwen en onze huid, ons haar en onze nagels stevig, mooi, glanzend, flexibel en elastisch te houden. Jammer genoeg, hoe ouder men wordt, hoe minder collageen er beschikbaar is in ons lichaam.

Bij de vorming van nieuw botweefsel moet calcium zich stevig kunnen verankeren in de collageenmatrix. Calcium kan u gewoon innemen, collageen niet. Hiervoor moet u de cellen in uw lichaam die op een natuurlijke wijze collageen aanmaken, stimuleren. Voor beenderen zijn dat de osteoblasten, voor de huid fibroblasten. 

WAT IS COLLAGEEN?

Collageen is een vezelachtig eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel vormt van het bindweefsel. Het is in grote hoeveelheden aanwezig in de huid, botten en gewrichten en oefent verschillende positieve effecten uit op:

Huid
Collageen is aanwezig in de dermis van de huid (de laag onder de epidermis) en zorgt voor een opvullend effect van de huid waardoor rimpels verminderen en we een verhoogde huidelasticiteit verkrijgen. Daarenboven zorgt het voor een gezonde blos (lichtreflectie van huidcollageen) en speelt het ook een rol in de hydratatie van de huid.

Haar
Een voldoende hoeveelheid collageen onder de hoofdhuid zorgt voor grotere dermale papillen wat leidt tot dikkere haarschachten (grotere diameter). Daarenboven geeft collageen elasticiteit aan de bloedvaatwanden waardoor er een verhoogde flow is van nutriënten, nodig voor een optimaal keratinisatieproces in het haar.  

Botten - gewrichten
Collageen geeft de botten de soepelheid die nodig is om fracturen te vermijden en is de bindingsplaats voor calcium. Het verhoogt de minerale botdensiteit. Ook is collageen de hoofdcomponent van kraakbeen, pezen en gewrichten.

Wetenschappers waren altijd op zoek maar de echte doorbraak is er pas gekomen met de ontdekking van ch-OSA®, Advanced Collagen GeneratorTM door een Belgisch farmaceutisch bedrijf.

In deze formule draagt vitamine C ook bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van botten, kraakbeen en huid.

Biosil On Your Game® (+ vitamine C) is natuurlijk samengesteld zonder kunstmatige bewaarmiddelen, smaken of kleurstoffen. Het is tevens glutenvrij, dopingvrij en geschikt voor veganisten en vegetariërs. Het is geen enkel probleem om het product dagelijks in te nemen gedurende een lange periode of in combinatie met andere voedingssupplementen of geneesmiddelen.

Ingrediënten per 2 plantaardige capsules
Silicium onder de vorm van choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (ch-OSA®) 10 mg
Choline 200 mg
Vitamine C (ascorbinezuur, 75 % RI) 60 mg
Cellulose (vulstof)

Gebruik
Biosil On Your Game kan zowel als ondersteuning bij actieve sporters (mannen en vrouwen), als bij gewrichtsproblemen, sportletsels of tijdens de revalidatie genomen worden om de gezondheid van de ligamenten, pezen, bot en/of kraakbeen ondersteunen.
1 capsule ‘s morgens en 1 capsule ‘s avonds, geen gedoe met shakes of poedertjes.
De duur van de studie was 12 weken; de meningen van de klanten geven aan dat effecten eerder of later kunnen optreden, afhankelijk van het individu.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen