BIOSIL ON YOUR GAME (60 CAPS) (BIOSIL COLLAGEN)

BIOSIL ON YOUR GAME
. ondersteunt de gezondheid van het gewricht
. verbetert het bewegingsbereik
. draagt bij tot het behoud van het kraakbeen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

BIOSIL ON YOUR GAME (60 CAPS)


Omschrijving
Een WETENSCHAPPELIJKE DOORBRAAK voor de GEWRICHTEN van MAN & VROUW!
Voor WEEFSELS RIJK aan COLLAGEEN zoals PEZEN, LIGAMENTEN, KRAAKBEEN en BOTTEN!

Mannen beschikken over een grotere en sterkere spiermassa dan vrouwen. Tijdens een fysieke activiteit, zoals sporten, zet die grotere spiermassa de gewrichten zwaar onder druk. De kracht van BioSil ON YOUR GAME verschaft de collageenrijke weefsels in en rond het gewricht - kraakbeen, botten, ligamenten en pezen - de extra steun die ze nodig hebben. BioSil ON YOUR GAME werd op een wetenschappelijke manier samengesteld om mannen en vrouwen die actief sporten, maar ook niet-sporters, bij te staan en gewrichtsklachten sterk te verminderen. 

Wat is een gewricht?
Gewrichten zijn verbindingen die ervoor zorgen dat botten kunnen bewegen. Gewrichten controleren elke beweging die wordt uitgevoerd, van gewichtheffen tot het bewegen van de kleine teen. Een gewricht moet zowel sterk als flexibel zijn om correct en pijnloos te kunnen functioneren. Maar een gewricht is niet simpelweg één element. Het is eerder een geheel van vier elementen die afhankelijk zijn van en samenwerken met elkaar: gewrichtskraakbeen, pezen, ligamenten en spieren. De ketting is maar zo sterk als de zwakste schakel!

Collageen is het belangrijkste bestanddeel van het gewrichtskraakbeen, de pezen en de ligamenten. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat trainers en artsen van professionele sportteams heel veel aandacht besteden aan de gezondheid ervan, zowel bij de preventie als bij de revalidatie.

Biosil ON YOUR GAME is het eerste product dat de oorzaak van gewrichtsproblemen aanpakt en niet enkel de symptomen probeert te maskeren. Dit gebeurt dankzij een uniek gepatenteerd complex van choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (ch-OSA) en vitamine C dat zorgt voor:
1. Verhoogde productie van collageen en bescherming tegen afbraak; collageen is het hoofdbestanddeel van het kraakbeen, de pezen en ligamenten (tot 90 %) alsook van de botten (tot 30 %) en is uiterst belangrijk voor het goed functioneren van alle onderdelen van het gewricht. Biosil ON YOUR GAME stimuleert de lichaamscellen tot een verhoogde productie van collageen en beschermt het bestaande en nieuw opgebouwde collageen van verdere afbraak. 
2. Vermindering van kraakbeendegeneratie; verminderde mobiliteit en gewrichtspijn start wanneer kraakbeen afbreekt en de botten tegen elkaar beginnen te schuren. Kraakbeenfragmenten veroorzaken ook ongemak en stijfheid van het gewricht. Biosil ON YOUR GAME vermindert deze afbraak en verbetert de algemene conditie van het gewrichtskraakbeen.

Klinisch bewezen effecten van BioSil ON YOUR GAME in een dubbelblind, placebo-gecontroleerde studie na 12 weken bij mannen met knieartrose (WOMAC*):
. Vermindering van pijn met 48% *
. Vermindering van stijfheid met 48% *
. Verbetering van de mobiliteit met 41% *
. Afname van de markers van kraakbeendegeneratie
. 2 % verhoogde botdensiteit na 1 jaar

Enkele weetjes …
Collageen met uw eigen DNA!
Biosil On Your Game zorgt ervoor dat uw lichaam zelf weer collageen gaat aanmaken!* Collageen met uw eigen DNA dus. Dit is een groot verschil met inname van collageenpoeders of -drankjes die vaak afkomstig zijn van koeien, varkens of vissen en door het lichaam gewoon als voeding worden verteerd en onvoldoende worden opgenomen.

Positieve nevenwerking op huid, haar en nagels
Biosil On Your Game heeft naast een verhoogde collageenproductie ook een verhoogde keratine- en elastineproductie. Dit proces zorgt voor dikker en sterker haar, minder rimpels en sterke nagels. Van een aangename nevenwerking gesproken!

Choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur
De formule van Biosil On Your Game is een uniek en gepatenteerd complex. De choline in de formule zorgt voor een betere opname van het product, waardoor slechts een lage dosis nodig is, zorgt voor een beschermende rol van het bestaande en nieuw collageen en heeft daarenboven ook ontstekingswerende eigenschappen.

Veilige formule
Biosil On Your Game is natuurlijk samengesteld zonder kunstmatige bewaarmiddelen, smaken of kleurstoffen. Het is tevens glutenvrij, dopingvrij en geschikt voor veganisten en vegetariërs. Het is geen enkel probleem om het product dagelijks in te nemen gedurende een lange periode of in combinatie met andere voedingssupplementen of geneesmiddelen.

Samenstelling per 2 plantaardige capsules
Silicium onder de vorm van choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (ch-OSA®) 10 mg
Choline 200 mg
Vitamine C (ascorbinezuur, 75 % RI) 60 mg
Cellulose (vulstof)

Gebruik
Biosil On Your Game kan zowel als ondersteuning bij actieve sporters (mannen en vrouwen), als bij gewrichtsproblemen, sportletsels of tijdens de revalidatie genomen worden om ligamenten, pezen, bot en/of kraakbeen te verstevigen of te herstellen.
1 capsule ‘s morgens en 1 capsule ‘s avonds, geen gedoe met shakes of poedertjes.
De duur van de studie was 12 weken; de meningen van de klanten geven aan dat effecten eerder of later kunnen optreden, afhankelijk van het individu.

* WOMAC is de meest gebruikte, gevalideerde vragenlijst in artroseonderzoek. Het wordt beschouwd als de gouden standaard om de gezondheid van het gewricht te evalueren.
* Geusens P, Pavelka K, Rovensky J, Vanhoof J, Demeester N, Calomme M, Vanden Berghe D (2017). A 12-week randomized, double-blind, placebo-controlled multicenter study of choline-stabilized orthosilicic acid in patients with symptomatic knee osteoarthritis, BMC Musculoskeletal Disorders, 18:2 DOI 10.1186/s12891-016-1370-7

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen