HYALURONZUUR PLATINUM (60 V-CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

. draagt bij tot een jeugdige uitstraling van de huid
. zink voor het behoud van een normale huid, mangaan en koper voor het behoud van bindweefsels, vitamine C voor de normale collageenvorming en de normale werking van de huid

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

HYALURONZUUR PLATINUM (60 V-CAPS)


Omschrijving
Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en komt vooral voor in onze gewrichten, de huid, bindweefsel, zenuwweefsel en epitheelweefsel. Ook is het veel te vinden in collageen. Collageen is een eiwit dat zich bevindt in het bindweefsel van de huid. Collageen is dus aanwezig in het hele lichaam.

Eén van de belangrijkste componenten die bijdraagt tot een gezonde, gehydrateerde en elastische huid en veerkrachtig kraakbeen, is het eiwit hyaluronzuur. Helaas neemt de hoeveelheid daarvan af met de leeftijd. Op voorwaarde van het vertonen van de correcte ketenlengte, kan de inname van hyaluronzuur als voedingssupplement daaraan tegemoetkomen. HYALURONZUUR PLATINUM van Mannavital voert deze aan, verkregen uit natuurlijke fermentatie. Bijzonder aan dit middel is de bioactieve vorm van kiezelzuur dat het bevat (Mesoporosil®) evenals de correcte en goed opneembare vormen van vitamine C, zink, mangaan en koper die bijdragen tot de collageenproductie en het behoud van normale huid en -bindweefsels. HYALURONZUUR PLATINUM combineert bijzonder goed met COLLAGEN PLATINUM van MannaVital.

Waarom u kiest voor HYALURONZUUR PLATINUM:

  • Het hyaluronzuur is van plantaardige oorsprong en werd door fermentatie verkregen.
  • Het hyaluronzuur vertoont een ketenlengte tussen 200 en 500 kDa, die ideaal is voor de huid.
  • Is voor een optimaal effect voldoende hoog gedoseerd: 250 mg per dagdosis.
  • Bevat een goed opneembere en bioactieve vorm van silicium (Mesoporosil®).
  • Bevat goed opneembare vormen van zink, mangaan en koper, alsook vitamine C die elk op hun manier bijdragen tot een normale huid en - bindweefsels en tot de collageenaanmaak.
  • Zeer eenvoudig in gebruik: 1 capsule per dag.

HYALURONZUUR PLATINUM van MannaVital draagt bij tot een jeugdige uitstraling van de huid, het behoud van een normale huid (zink), de normale vorming en het behoud van bindweefsels (resp. mangaan en koper), de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid (vit C) en het behoud van soepele gewrichten.

Actieve ingrediënten per vegetarische capsule
Hyaluronzuur (200 à 500 kDa) 250 mg
Vitamine C (L-ascorbinezuur, 100 % RI*) 80 mg
Bioactieve siliciumdioxide (Mesoporosil®, 4 mg silicium) 50 mg
Zink (o.v.v. bisglycinaat, 50 % RI*) 5 mg
Mangaan (o.v.v. bisglycinaat, 50 % RI*) 1 mg
Koper (o.v.v. bisglycinaat, 50 % RI*) 0,5 mg
*RI = Referentie-inname.

Gebruik
1 capsule per dag met een glas water of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Op een koele, droge plaats bewaren uit het licht.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen