BIOSIL COLLAGEENBESCHERMER (30 ML) (BIOSIL COLLAGEN)

. gepatenteerd complex van choline gestabiliseerd orthosiliciumzuur

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 3

BIOSIL COLLAGEENBESCHERMER (30 ML)


Omschrijving
De ware schoonheid ontstaat van binnenuit!

WEELDERIG HAAR - MOOIE NAGELS - STRALENDE HUID!

Beenderen bestaan voor ongeveer 60 % uit calcium hydroxyapatiet en voor 30 % uit collageen. Collageen en calcium bepalen het niveau van de minerale botdensiteit (MBD), maar het is vooral het collageen dat de beenderen de nodige flexibiliteit of veerkracht verschaft om te weerstaan aan fysieke stress en op die manier fracturen voorkomt.

Op jonge leeftijd is er voldoende collageen in ons lichaam beschikbaar om een optimale collageenmatrix op te bouwen en onze huid, ons haar en onze nagels stevig, mooi, glanzend, flexibel en elastisch te houden. Jammer genoeg, hoe ouder men wordt, hoe minder collageen er beschikbaar is in ons lichaam.

Bij de vorming van nieuw botweefsel moet calcium zich stevig kunnen verankeren in de collageenmatrix. Calcium kan u gewoon innemen, collageen niet. Hiervoor moet u de cellen in uw lichaam die op een natuurlijke wijze collageen aanmaken, stimuleren. Voor beenderen zijn dat de osteoblasten, voor de huid fibroblasten. 

WAT IS COLLAGEEN?

Collageen is een vezelachtig eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel vormt van het bindweefsel. Het is in grote hoeveelheden aanwezig in de huid, botten en gewrichten en oefent verschillende positieve effecten uit op:

Huid
Collageen is aanwezig in de dermis van de huid (de laag onder de epidermis) en zorgt voor een opvullend effect van de huid waardoor rimpels verminderen en we een verhoogde huidelasticiteit verkrijgen. Daarenboven zorgt het voor een gezonde blos (lichtreflectie van huidcollageen) en speelt het ook een rol in de hydratatie van de huid.

Haar
Een voldoende hoeveelheid collageen onder de hoofdhuid zorgt voor grotere dermale papillen wat leidt tot dikkere haarschachten (grotere diameter). Daarenboven geeft collageen elasticiteit aan de bloedvaatwanden waardoor er een verhoogde flow is van nutriënten, nodig voor een optimaal keratinisatieproces in het haar.  

Botten - gewrichten
Collageen geeft de botten de soepelheid die nodig is om fracturen te vermijden en is de bindingsplaats voor calcium. Het verhoogt de minerale botdensiteit. Ook is collageen de hoofdcomponent van kraakbeen, pezen en gewrichten.

Wetenschappers hebben altijd gezocht naar manieren om het uitzicht van huid, haar en nagels te verbeteren. Men zocht naar oplossingen die de tijdelijke effecten van topische producten (crèmes, lotions, …) overstegen. De van voeding afgeleide nutraceutica waren een eerste poging om dergelijke ’schoonheid van binnenuit’ te bekomen. Dergelijke producten bevatten bestanddelen van normale voeding in geconcentreerde vorm (capsules, tabletten, …). De echte doorbraak is er pas gekomen met de ontdekking van ch-OSA®, Advanced Collagen GeneratorTM door een Belgisch farmaceutisch bedrijf.

BioSil® is natuurlijk samengesteld zonder kunstmatige bewaarmiddelen, smaken of kleurstoffen. Het is tevens glutenvrij, dopingvrij en geschikt voor veganisten en vegetariërs. Het is geen enkel probleem om het product dagelijks in te nemen gedurende een lange periode of in combinatie met andere voedingssupplementen of geneesmiddelen. BioSil® ligt niet op de maag.

Ingrediënten per 10 druppels
Silicium onder de vorm van choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (ch-OSA®) 10 mg
Choline (choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur/ch-OSA®) 200 mg

Ingrediëntenlijst: vulstof (glycerol), choline-gestabiliseerd ortho-siliciumzuur (ch-OSA®)

Gebruik
Neem 5 druppels, tweemaal per dag.

Opmerking 
Bij gebrek aan concrete gegevens is het af te raden BioSil® te gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding of bij kinderen jonger dan 7 jaar.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen