BIORADIX FYTOSIL FLEX (1 L) (BIORADIX BOTANICALS)

. organisch silicium met glucosamine en MSM : een unieke synergetische formule
. grote brandnetel houdt de gewrichten, spieren, ligamenten en pezen soepel

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 3

BIORADIX FYTOSIL FLEX (1 L)


Omschrijving
Fytosil Flex bevat organisch silicium (afkomstig uit grote brandnetel), glucosamine en MSM. Fytosil Flex is optimaal opneembaar door het lichaam door zijn vloeibare vorm, de unieke rol van monomeer organisch silicium en hoge kwaliteit van de glucosaminesulfaat.

Studies uitgevoerd met silicium tonen het belang aan van dit element in de structurele bouwstenen van ons organisme zoals in elastine (de vaatwanden), in collageen (de huid en gewrichten) en in keratine (nagels en haren). De concentratie aan silicium in ons lichaam vermindert met de leeftijd. Daarenboven kan men op oudere leeftijd minder goed de beschikbare silicium uit de voeding opnemen.

Als bouwstenen van het bindweefsel maken glucosamine en MSM een belangrijk deel uit van het bewegingsstelsel. Glucosamine komt van nature in ons lichaam voor. Het is belangrijk bij de vorming van proteoglycanen, welke kraakbeen zijn schokabsorberend vermogen geeft. MSM is een natuurlijke organische zwavelverbinding. Zwavel is in hoge concentratie te vinden in collageen in de huid, de beenderen, de pezen, de gewrichten en in de bloedvaten. Het is ook een bestanddeel van verschillende aminozuren die de toevoer van zuurstof naar de cellen mogelijk maakt.

Fytosil bevat naast silicium ook ingrediënten van hoge kwaliteit, precies zo gedoseerd dat een snelle werking mogelijk is!

Silicium, een onmisbaar element voor het lichaam
Silicium is een belangrijk sporenelement. Vroeger was voeding rijk aan silicium maar door bewerking en intense raffinering is de hoeveelheid in voedingsmiddelen sterk gedaald. Onvoldoende inname van silicium heeft zichtbare gevolgen. Daarom wordt silicium beschouwd als een onmisbaar element voor het lichaam.

Siliciumbehoefte stijgt met de leeftijd
Als inwendig cosmeticum draagt silicium bij tot een stralend lichaam. Maar op oudere leeftijd neemt de hoeveelheid silicium aanzienlijk af. Toediening van goed opneembaar silicium vanaf 40 jaar is aan te bevelen om optimaal te functioneren.

Uniek, natuurlijk en goed opneembaar
Silicium bestaat in verschillende soorten maar alleen goed opneembare vormen zijn nuttig. Alle formules uit het Fytosil-gamma zijn ontstaan na jarenlang wetenschappelijk onderzoek. Het resultaat? Een unieke samenstelling met natuurlijke ingrediënten en de best opneembare siliciumvorm.

Ingrediënten per 20 ml
Water
MSM (methylsulfonylmethaan) 400 mg
Glucosaminesulfaat 2KCl (schaaldierproduct) 300 mg 
Kiezelzuur 46,70 mg (silicium 13,60 mg)
Organisch silicium (monomethylsilaantriol) 9,90 mg (silicium 2,90 mg)
Extract van brandnetel (Urtica dioica L.) 1,5 mg
Extract van pompelmoesboom (Citrus maxima (Burm.) Merr.) 0,80 mg
Aroma's
Fosforzuur (stabilisator)

Gebruik
Neem 1 tot 3 x 20 ml per dag in maatbekertje. Op kamertemperatuur en buiten directe invloed van de zon bewaren. Niet in de koelkast plaatsen! Het product niet aanraken met glas.

Opmerkingen
Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker.
Informeer bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen.
Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen