MSM POEDER PLATINUM (500 G) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

. MSM of methylsulfonylmethaan is een natuurlijke en organische zwavelverbinding, zoals die in de dagelijkse voeding voorkomt
. zwavel is een belangrijk opbouwend mineraal van kraakbeen, pezen, ligamenten, botten, haren, huid en tanden

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

MSM POEDER PLATINUM (500 G)


Omschrijving
MSM, M.S.M. of methylsulfonylmethaan is een natuurlijke en organische zwavelverbinding, zoals die in de dagelijkse voeding voorkomt. Zwavel is een belangrijk opbouwend mineraal van kraakbeen, pezen, ligamenten, botten, haren, huid en tanden. Verwerken, verhitten, langdurig opslaan en koelen van voedingsmiddelen kan het gehalte aan zwavel doen afnemen. Veel mensen hebben een tekort aan zwavel. Tekorten gaan gepaard met stressverschijnselen, vermoeidheid en een verminderde weerstand. Met MSM POEDER PLATINUM kan het zwavelgehalte in het lichaam aangevuld worden op een natuurlijke manier.

MSM wordt niet opgeslagen in het lichaam waardoor overdosering weinig waarschijnlijk is. Een eventuele overmaat aan MSM verlaat het lichaam via de huid als een reukloze substantie die bekend staat om zijn insectenwerende werking.

MSM POEDER PLATINUM van MannaVital bevat Methylsulfonylmethaan of MSM van een uitstekende kwaliteit. Het is een organische vorm van zwavel die goed wordt opgenomen en die de opname van andere mineralen niet negatief beïnvloedt.


Actief ingrediënt 
Methylsulfonylmethaan of MSM onder de vorm van kristallijn poeder
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan

Gebruik
MSM poeder oplossen in water, vruchtensap of om het even welke niet-alcoholische drank. Naargelang de individuele behoefte 2 tot 8 g per dag innemen, verdeeld over twee à drie doses (een afgestreken koffielepel bevat zo'n 2 gram). De dosis best geleidelijk opbouwen over een aantal dagen; vb. opvoeren met 2 gram per dag.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen