MSM PLATINUM (180 V-TABLETTEN) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

. MSM of methylsulfonylmethaan is een natuurlijke en organische zwavelverbinding, zoals die in de dagelijkse voeding voorkomt
. zwavel is een belangrijk opbouwend mineraal van kraakbeen, pezen, ligamenten, botten, haren, huid en tanden

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

MSM PLATINUM (180 V-TABLETTEN)


Omschrijving
Met MSM PLATINUM in V-tabletten kan het zwavelgehalte in het lichaam aangevuld worden op een natuurlijke manier. MSM PLATINUM in V-tabletten bevat met OptiMSM® een uitstekende, wetenschappelijk onderzochte kwaliteit. Zwavel is een belangrijk opbouwend mineraal van kraakbeen, pezen, ligamenten, botten, haren, huid en tanden.

MSM wordt niet opgeslagen in het lichaam waardoor overdosering weinig waarschijnlijk is. Een eventuele overmaat aan MSM verlaat het lichaam via de huid als een reukloze substantie die bekend staat om zijn insectenwerende werking.

Waarom u kiest voor MSM PLATINUM :

  • Bevat wetenschappelijk onderzochte MSM of methylsulfonylmethaan van een uitstekende kwaliteit: OptiMSM®.
  • OptiMSM® is een natuurlijke, organische zwavelbron en is de puurste, door destillatie verkregen vorm van MSM.
  • MSM is een organische vorm van zwavel die goed wordt opgenomen en die de opname van andere mineralen niet negatief beïnvloedt.
  • Is MSM met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

MSM PLATINUM van MannaVital is een natuurlijke en organische zwavelverbinding, zoals die in de dagelijkse voeding voorkomt. Verwerken, verhitten, langdurig opslaan en koelen van voedingsmiddelen kan het gehalte aan zwavel doen afnemen.


Actief ingrediënt per V-tablet
Methylsulfonylmethaan of MSM (OptiMSM, een natuurlijke, organische zwavelbron, en is de puurste, door destillatie verkregen vorm van MSM) 1000 mg
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan


Gebruik
1 à 4 V-tabletten/dag bij de maaltijden.
Best de dosis geleidelijk opvoeren: de dosis mag probleemloos verhoogd worden tot 8 tabletten/dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen