MSM PLATINUM (180 V-TABLETTEN) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

MSM of methylsulfonylmethaan
. draagt bij tot soepele spieren en gewrichten
. ontspant bij spierstijfheid, -krampen en -pijn
. ondersteunt het immuunsysteem en helpt bij allergieën
. voedt het haar, huid en nagels

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

MSM PLATINUM (180 V-TABLETTEN)


Omschrijving
MSM, M.S.M. of methylsulfonylmethaan is een natuurlijke en organische zwavelverbinding, zoals die in de dagelijkse voeding voorkomt. Zwavel is een belangrijk opbouwend mineraal van kraakbeen, pezen, ligamenten, botten, haren, huid en tanden. Verwerken, verhitten, langdurig opslaan en koelen van voedingsmiddelen kan het gehalte aan zwavel doen afnemen. Veel mensen hebben een tekort aan zwavel. Tekorten gaan gepaard met stressverschijnselen, vermoeidheid en een verminderde weerstand. Met MSM PLATINUM in V-tabletten kan het zwavelgehalte in het lichaam aangevuld worden op een natuurlijke manier.

MSM wordt niet opgeslagen in het lichaam waardoor overdosering weinig waarschijnlijk is. Een eventuele overmaat aan MSM verlaat het lichaam via de huid als een reukloze substantie die bekend staat om zijn insectenwerende werking.

MSM PLATINUM van MannaVital in V-tabletten bevat met OptiMSM een uitstekende, wetenschappelijk onderzochte kwaliteit, die goed wordt opgenomen en die de opname van andere mineralen niet negatief beïnvloedt.


Actief ingrediënt per V-tablet
Methylsulfonylmethaan of MSM (OptiMSM, een natuurlijke, organische zwavelbron, en is de puurste, door destillatie verkregen vorm van MSM) 1000 mg
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan


Gebruik
1 à 4 V-tabletten/dag bij de maaltijden.
Best de dosis geleidelijk opvoeren: de dosis mag probleemloos verhoogd worden tot 8 tabletten/dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen