BIORADIX FYTOSIL SKIN HAIR NAILS (1 L) (BIORADIX BOTANICALS)

. zink en biotine dragen bij tot de instandhouding van een normale huid en normaal haar
. seleen draagt bij tot de instandhouding van normale nagels

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

BIORADIX FYTOSIL SKIN HAIR NAILS (1 L)


Omschrijving

Fytosil Skin, Hair & Nails is een combinatie van kiezelzuur, een vorm van silicium zoals deze voorkomt in de natuur en collageen. Daarnaast bevat deze formule de beste zoutvormen van zink, biotine en selenium in een evenwichtige hoeveelheid. 

Studies uitgevoerd met silicium tonen het belang aan van dit element in de structurele bouwstenen van ons organisme; het komt voor in elastine (de vaatwanden), in collageen (de huid en gewrichten) en in keratine (nagels en haren). De concentratie aan silicium in ons lichaam vermindert echter met de leeftijd. Daarenboven kan men op oudere leeftijd minder goed de beschikbare silicium uit de voeding opnemen.

Collageen is het structurele eiwit waar de witte vezels (collageenvezels) van de huid uit opgebouwd zijn. Het is verantwoordelijk voor de cohesie, de elasticiteit, de weerstand en de regeneratie van de huid. De natuurlijke aanmaak van collageen vermindert doorheen de tijd waardoor de huid dunner wordt en veroudert. Dit wordt gekarakteriseerd door verschijnen van rimpels en pigmentvlekken en een drogere huid die minder elastisch is.

Fytosil Skin, Hair & Nails is een combinatie van organisch silicium, collageen en de meeste optimale zoutvormen van biotine, zink en selenium. Samen met de werking van hyaluronzuur zal deze formule bijdragen tot een jeugdige uitstraling van de huid.

Zink en biotine dragen bij tot de instandhouding van een normale huid en normaal haar. Seleen draagt bij tot de instandhouding van normale nagels.

Ingrediënten per 30 ml
Water
Kiezelzuur 43,8 mg (waaronder silicium: 13 mg)
Xylitol (stabilisator)
Collageen hydrolysaat 90 mg (product op basis van vis)
Hyaluronzuur 2,7 mg
Zinkbisglycinaat 5,4 mg (waaronder zink: 1,5 mg 15 % RI)
Met seleen verrijkte gist 3,75 mg (waaronder seleen 8,25 μg 15 % RI)
D-biotine 7,8 μg (15,6 % RI*)
Stabilisatoren: guarpitmeel, xanthaangom
Aroma's
Emulgator: arabische gom
Zuurteregelaars: citroenzuur, calciumgluconaat
* % RI = % van de referentie-inname

Gebruik
2 x 15 ml per dag.
Gebruik de doseerdop die bij de fles wordt geleverd. Vermijd contact met glas. 

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen