COLLAVITA BEAUTY SOURCE (165 G) (COLLAVITA BEAUTY HEALTH & SPORT)

. Collavita Beauty Source wordt perfect door het lichaam opgenomen, heeft een neutrale geur, smaak en textuur en lost op in water

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 4

COLLAVITA BEAUTY SOURCE (165 G)


Omschrijving
Voor ons lichaam zorgen is essentieel op elke leeftijd, maar vooral als we ouder worden is het veel belangrijker.

Over het algemeen kan het ouder worden een aantal veranderingen in ons lichaam met zich meebrengen, zoals een afname van de spiermassa of een verminderd vermogen van ons lichaam om te herstellen van blessures of ziekten.

Collavita supplementen zijn een gemakkelijke en handige manier om ervoor te zorgen dat ons lichaam de voedingsstoffen binnenkrijgt die nodig zijn voor gezond ouder worden, zelfs als we evenwichtig eten.

Dubbele werking van collageen Collavita
Collageenpeptiden die in Collavita-producten worden gebruikt, werken tegelijkertijd op twee manieren en helpen ons lichaam om collageen te vormen. De collageenpeptiden worden gevormd door hydrolyse van het collageenmolecuul tot kleinere fragmenten – bioactieve peptiden. Zowel hun grootte als aminozuursamenstelling zijn heel belangrijk. De bioactieve peptiden in Collavita-producten hebben een ander peptideprofiel volgens toepassing en worden op een specifieke manier gehydrolyseerd om meer collageen in een specifiek doelorgaan (huid, gewrichten, spieren, ..) te produceren.

Wanneer in ons lichaam gespecialiseerde cellen gedegradeerd collageen in hun omgeving detecteren, worden nieuwe cellen gemaakt om een balans te vinden. In de huid zijn de doelcellen bijvoorbeeld fibroblasten. In botten worden ze osteoblasten genoemd.

Sommige collageenpeptiden worden in de maag volledig afgebroken tot aminozuren en zijn de bouwstenen voor de collageenproductie. De peptiden die intact blijven wanneer ze door de darmen gaan (en herkend worden als afgebroken of gedegradeerd collageen) zijn de peptiden die cellen kunnen stimuleren om meer collageen aan te maken.

Het Collavita Beauty Source-gamma maakt gebruik van bioactieve collageenpeptiden van topkwaliteit met een speciale functionele focus. Collavita Beauty Source bevat hyaluronzuur en een optimaal complex van vitaminen en additieven (vitamine C, zink, vitamine E, selenium, vitamine D, en biotine) die bijdragen tot het behoud van een normale structuur, hydratatie en elasticiteit van de huid.

  • Zink bevordert het behoud van gezonde huid, haar en nagels.
  • Vitamine D bevordert het behoud van normale botten, ligamenten en spierfuncties.
  • Selenium bevordert de normale werking van het immuunsysteem.
  • Essentiële co-factoren voor collageensynthese: D, C, biotine en zink.
  • De combinatie van selenium en vitamine E verhoogt de absorptie van selenium in het lichaam, waardoor het effect ervan wordt versterkt.

Collavita Beauty Source werkt in de diepere lagen van de huid, waar crèmes niet werken, en vult de slinkende voorraad collageen van uw lichaam aan.

Beauty Source wordt perfect door het lichaam opgenomen, heeft een neutrale geur, smaak en textuur en lost op in water.

Wij helpen onze klanten bij het verouderingsproces en van een stralende huid te genieten.

Ingrediënten per dagdosis (2,67 g)
Gehydrolyseerd rundercollageen 2,5 g
Vitamine C (L-ascorbinezuur) 100 mg
Natrium hyaluronaat 0,0267 g
Vitamine E (DL-alpha-tocopherol) 12 mg
Zink (zinkcitraat) 1,5 mg
Seleen (L-selenomethionine) 50 mcg
D-biotine 50 mcg
Vitamine D3 (cholecalciferol) 1,25 mcg

Samenstelling (gewicht %) van de aminozuren in het collageen: 
Alanine 8,6
Arginine 7,3
Asparaginezuur 5,8
Glutaminezuur 10,2
Glycine 22,2
Histidine 1,0
Isoleucine 1,4
Leucine 2,7
Lysine 3,6
Hydroxylysine 1,6
Methionine 0,9
Fenylalanine 2,1
Proline 12,7
Hydroxyproline 11,9
Serine 3,2
Threonine 1,8
Tyrosine 0,8
Valine 2,4

Gebruik
Een maatschepje (2,67 g) oplossen in een glas water (200 ml), sap of smoothie op kamertemperatuur. Eenmaal daags innemen.

Bewaarcondities: Buiten direct zonlicht, buiten bereik van kinderen, bij een temperatuur van maximaal 25°C bewaren. Gebruik een open pot binnen de 4 maanden. Sluit het deksel van de pot goed af na gebruik.

Contra-indicaties: Individuele intolerantie voor de bestanddelen, zwangerschap, borstvoeding. Het wordt aanbevolen om voor gebruik een arts te raadplegen.

Duur van gebruik: Een pot is bedoeld voor twee maanden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen