KOTOBUKI ROOIBOS THEE (40 G) (AMANPRANA)

. wordt gewonnen van de hele, jongste en fijnste bladeren van Aspalathus linearis, afkomstig uit Zuid-Afrika
. rooibos is hydraterend en van nature zoeter van smaak dan groene of zwarte thee
. bevat vitamine E en ijzer

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

KOTOBUKI ROOIBOS THEE (40 G)


Omschrijving
De biologische Rooibosthee uit Zuid-Afrika.

De biologische rooibosthee van Amanprana wordt gemaakt van de hele, jongste en fijnste bladeren van Aspalathus linearis, afkomstig uit Zuid-Afrika. De Rooibos van Amanprana is afkomstig van 200 Afrikaanse Clanwilliam-boeren in de regio Cederberg, 200 km van Kaapstad. Amanprana Rooibos is vakkundig geselecteerd op geur, lengte, kleur, smaak en gezondheidswaarde. De Rooibos wordt fijngemalen zodat u het gehele blad, met al zijn goede eigenschappen, binnenkrijgt.

Kenmerken van deze Kotobuki Rooibos thee

  • Deze keizerlijke 'Kotobuki' thee bevat vitamine E en ijzer.
  • De vitamine E draagt bij tot de instandhouding van cellen tegen oxidatieve stress.
  • IJzer draagt bij tot een normale cognitieve functie, een normaal energieleverend metabolisme, de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine, een normaal zuurstoftransport in het lichaam, de normale werking van het immuunsysteem en speelt een rol in het celdelingsproces.
  • Rooibos is hydraterend en van nature zoeter van smaak dan groene of zwarte thee.
  • Onze Rooibos is gecertificeerd biologisch en ideaal voor het slapengaan en kinderen.
  • Deze plant komt uit de vlinderbloemenfamilie en is rijk aan antioxidanten, bevat vitaminen zoals B3 en B6 en draagt bij tot een gezonde huid.

Ingrediënten
100 % Kotobuki Rooibos thee uit Zuid-Afrika

Amanprana per 100 g Kotobuki Rooibos: ORAC unit 79.900 Cathechins total, 1.055 mg Epigallocatechin gallate (EGCG), 171 mg Epigallocatechin, 307 mg Epicatechin gallate, 100 mg Epicatechin, 277 mg Gallocatechin gallate, 100 mg Catechin gallate, 100 mg Catechin - mg Zinc 1,1 mg Iron 10 mg Proteins 15 types incl 8+2 essential Fibre 69 g L-theanine 38 mg Theine (caffeine) 0,4 g Tannins Nearly none

Vegan
Bio gecertificeerd
Suikervrij
Lactosevrij
Glutenvrij 

Duurzame verpakking van Amanprana
Amanprana kiest voor glasverpakkingen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor de smaak en uw gezondheid. Glas is een ondoordringbare stof. Hierdoor is de kans dat er iets van buitenaf in uw eten komt nihil. Daarnaast bevat glas ook geen stoffen die in uw product terecht kunnen komen. Glas is 100 % natuurlijk en bevat daarom geen BPA (Bisphenol-A). We kozen bewust voor een fles van donker glas om de olie tegen licht te beschermen. De optimale kwaliteit van uw Amanprana-olie blijft behouden. Het label van de olie van Amanprana is gemaakt van bioplastic (PLA). Bioplastic is biologisch afbreekbaar en is gemaakt van melkzuurbacteriën. Bovendien is de lijm milieuvriendelijk en composteerbaar.

Gebruik 
Meng 1 tot 3 g Kotobuki Rooibos van Amanprana in warm water, melk, fruitsap of graandrank.
Goed roeren en genieten. Omdat rooibos nauwelijks cafeïne bevat is die kalmerend en ideaal om 's avonds te drinken. Gebruik Kotobuki Rooibos ook in gerechten of om uw maaltijden, smoothies, ... te verrijken.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen