. wordt gewonnen uit de hele, jongste en fijnste blaadjes van de Camelia sinensis uit Japan
. supervoeding en boordevol antioxidanten
Omschrijving
Amanprana Matcha “Kotobuki” thee wordt gewonnen uit de hele, jongste en fijnste blaadjes van de Camelia sinensis uit Japan. De nerven worden vakkundig verwijderd en het blad wordt op granietmolens traag vermalen tot een ultrafijn theepoeder. Dit gebeurt met slechts 40 g per uur en met behoud van kwaliteit, smaak en nutriënten. De vermalen blaadjes van deze thee is een super voeding boordevol antioxidanten.
6 sterke troeven van de Amanprana biologische matcha voor kwaliteit, smaak & antioxidanten.
137 maal meer EGCG-catechinen in Kotobuki Matcha dan in groene thee.
Bij moderne groene thee blijft 85 % van de voedingsstoffen in het theezakje zitten. Maar bij de traditionele biologische matcha van Amanprana drinken we als het ware het hele blad. Dat maakt de keizerlijke Kotobuki nog vele malen gezonder dan groene thee. Want u drinkt het geheel (holistische consumptie) en dus een veelvoud van de voedingsstoffen. Omdat we ook naar de hoogste kwaliteit streven is de smaak subliem.
Ingrediënten
100 % Matcha* Kotobuki (Japan)
Niet-gecertificeerd glutenvrij
Geen toegevoegde suiker
Lactosevrij
Vegan
Duurzame verpakking van Amanprana
Amanprana kiest voor glasverpakkingen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor de smaak en uw gezondheid. Glas is een ondoordringbare stof. Hierdoor is de kans dat er iets van buitenaf in uw eten komt nihil. Daarnaast bevat glas ook geen stoffen die in uw product terecht kunnen komen. Glas is 100 % natuurlijk en bevat daarom geen BPA (Bisphenol-A). We kozen bewust voor een fles van donker glas om de olie tegen licht te beschermen. De optimale kwaliteit van uw Amanprana-olie blijft behouden. Het label van de olie van Amanprana is gemaakt van bioplastic (PLA). Bioplastic is biologisch afbreekbaar en is gemaakt van melkzuurbacteriën. Bovendien is de lijm milieuvriendelijk en composteerbaar.
Gebruik
U kunt de biologische matcha gebruiken om thee mee te zetten, maar in combinatie met koud water, warme melk of graandrank is deze gezonde thee ook erg lekker.
Bereid zelf uw biologische Matcha. Doe een halve theelepel Kotobuki Matcha in een matchakom en voeg bijna kokend water (80°C) toe, tot een halfgevulde kom. Maak daarna met de handgemaakte bamboe klopper de matcha-klontertjes los. Roer in achtvorm, symbool van oneindigheid, of beweeg de klopper van links naar rechts (niet rondroeren). Blijf dit mindful herhalen tot een zacht schuimende grasgroene drank ontstaat zonder één klontertje.