ROOIBOS RAW POEDER (100 G) (PURASANA NATURAL PROTECTION)

. heerlijke avondthee, bevat geen cafeïne, kan koud of warm gedronken worden
. ook geschikt voor kinderen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

ROOIBOS RAW POEDER (100 G)


Omschrijving
Rooibos kent zijn oorsprong in Zuid-Afrika. De groene blaadjes van de struik worden geoogst en krijgen na een fermentatieproces de herkenbare rode kleur. Het is een heerlijke thee die eenvoudig ’s avonds gedronken kan worden gezien het geen cafeïne bevat. Net voor die reden is het ook voor kinderen een geschikt drankje. Voor warme rooibos-thee is het aan te raden om het water te schenken net voor het zijn kookpunt heeft bereikt. Natuurlijk laat rooibos zich ook koud drinken.

Purasana bio super food/raw food zijn onbewerkte pure voedingsmiddelen uit granen, planten, algen, zaden, bessen, vruchten, groenten. Vrij van pesticides, chemicaliën, vul-, kleur-, smaak- & bewaarstoffen of enig ander synthetisch of niet natuurlijk additief.

Ze zijn van nature rijk aan essentiële voedingsstoffen en fytonutriënten zoals voedingsvezels, vetzuren (omega 3/6/9), eiwitten, vitamines, mineralen, essentiële aminozuren, enzymen, antioxidanten en chlorofyl.

Purasana heeft een superfood selectie gemaakt in poeder, zaden, of bonen. Ze zijn één voor één van uitstekende kwaliteit en bovendien van biologische oorsprong. Ze zijn dus goed voor mens en aarde en het nuttigen ervan beloont de kleine landbouwer, stimuleert en helpt de biologische landbouw.

Ingrediënten
100 % puur en biologisch Rooibos-poeder (Aspalathus linearis), afkomstig uit Zuid-Afrika

Energie 324 kJ 79 kcal
Vetten 0,2 g
Waarvan verzadigde vetzuren 0,1 g
Koolhydraten 24,9 g
Suikers 0,0 g
Vezels 20,5 g
Eiwitten 4,6 g
Zout 0,6 g

Gebruik
Heerlijke avondthee, met zijn uniek smaak, kan koud of warm gedronken worden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen