MATCHA PREMIUM RAW POEDER (75 G) (PURASANA NATURAL PROTECTION)

. matcha is een bron van natuurlijke antioxidanten, rijk aan vitaminen A,B,C,D, vezels, chlorofyl
. een premium kwaliteit matcha is er erg fijn en voelt zijdezacht aan, hoge kwaliteit!

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 1

MATCHA PREMIUM RAW POEDER (75 G)


Omschrijving
Matcha is een groene thee, wat van origine afkomstig is uit Japan. Tijdens het oogsten van de groene thee, worden alleen de fijnste theebladeren geselecteerd. Een premium kwaliteit matcha is erg fijn en voelt zijdezacht aan. Een lage kwaliteit matcha is wat grof en voelt korrelig aan tussen de vingers.

Matcha is een schaduwthee. 2 weken voor de pluk worden de theestruiken met matten of zeilen in de schaduw gezet. De struiken reageren hierop door extra chlorofyl aan te maken. Chlorofyl zorgt o.a voor de groene kleur. Goede matcha heeft een zoete, hartige smaak.

Groene thee poeder uit Japan is 100 maal rijker aan antioxidanten dan gewone groene thee en 1 kopje matcha = 10 kopje groene thee. Naast antioxidanten is matcha ook rijk aan vitaminen (A, B, C, D), vezels, chlorofyl (bladgroen) en mineralen, zoals magnesium, chroom, calcium en zink. Ontgiftigt op natuurlijk en effectieve wijze en stimuleert het metabolisme. Matcha vormt een goede ondersteuning voor het energie- en alertheidsgevoel.

Bevat vitamine A,B,C,D, vezels, chlorofyl (bladgroen)en mineralen; magnesium, chroom, calcium en zink. Matcha vormt een goede ondersteuning voor het energie- en alertheidsgevoel.

Matcha versus traditionele groene thee:

  • Van de traditionele groene thee maakt u een infusie. De groene theeblaadjes worden gedurende enkele minuten geïnfuseerd, de blaadjes worden vervolgens weggegooid en het aftreksel wordt opgedronken waardoor heel wat voedingsstoffen verloren gaan.
  • Bij matcha wordt de thee vermalen tot poeder, bij dit poeder giet u heet water, de thee wordt vermengd met het water en alle werkzame stoffen van het theeblad worden opgedronken.
  • Doordat u het volledige blad opdrinkt en geen aftreksel, krijgt u heel wat meer voedingsstoffen binnen, want ze worden niet weggegooid. U krijgt ook meer cafeïne binnen dan bij een kop “gewone” groene thee.

Matcha is een bron van natuurlijke antioxidanten en dat wordt uitgedrukt in een ORAC-waarde van 2400 H-ORAC units.

Kies voor 100 % puur natuur.
Geen pesticiden - Glutenvrij - Lactose vrij - Soja vrij

Superfoods zijn plantaardige poeders met een hoge nutritionele waarde. Met superfoods voegt u vitamines, mineralen en eiwitten toe aan uw smoothie en krijgt uw gezonde levensstijl een boost.

Ingrediënten
100 % biologische matcha uit Japan

Nutritionele waarden 100 g
Energie 1397 kJ, 334 kcal
Vetten 3,3 g
Waarvan verzadigde vetzuren 0,8 g
Koolhydraten 36,80 g
Suikers 3,1 g
Vezels 33,7 g
Eiwitten 22,10 g
Zout 0,0 g
Cafeïne 2,65 g

Gebruik
Gebruik 5 g Purasana Matcha poeder per thee.
Dit groene poedertje is niet alleen geschikt om te verwerken in thee, smoothies en sapjes. Matcha kan ook verwerkt worden in bijvoorbeeld een muffin, pannenkoeken of een cake.
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap (cafeïne).

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen