MATCHA CLASSIC RAW POEDER (75 G) (PURASANA NATURAL PROTECTION)

. matcha is een bron van natuurlijke antioxidanten
. heeft een felgroene kleur en zachter dan andere groene thee

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 4

MATCHA CLASSIC RAW POEDER (75 G)


Omschrijving
Purasana’s Classic Matcha Raw Poeder is de aangewezen variant om de vele voordelen van matcha te leren kennen. De oorsprong van matcha ligt in Japan, hét theeland bij uitstek! De verfijnde groene thee kent een diepgaand en zorgvuldig productieproces waarbij de theeblaadjes worden geplukt, gestoomd en gemalen tot poeder. Doordat de groene theeplant twee weken voor de pluk wordt afgeschermd van de zon, bevatten de bladeren een ruime hoeveelheid chlorofyl (bladgroen). In tegenstelling tot andere groene thee smaakt matcha zachter en heeft een felgroene kleur. Deze fijnproeversthee is geschikt als ochtendthee of na een zware maaltijd.

Bevat vitamine C en E, calcium, kalium en ijzer; matcha vormt een goede ondersteuning voor het energie- en alertheidsgevoel.

Matcha versus traditionele groene thee:

  • Van de traditionele groene thee maakt u een infusie. De groene theeblaadjes worden gedurende enkele minuten geïnfuseerd, de blaadjes worden vervolgens weggegooid en het aftreksel wordt opgedronken waardoor heel wat voedingsstoffen verloren gaan.
  • Bij matcha wordt de thee vermalen tot poeder, bij dit poeder giet u heet water, de thee wordt vermengd met het water en alle werkzame stoffen van het theeblad worden opgedronken.
  • Doordat u het volledige blad opdrinkt en geen aftreksel, krijgt u heel wat meer voedingsstoffen binnen, want ze worden niet weggegooid. U krijgt ook meer cafeïne binnen dan bij een kop “gewone” groene thee.

Matcha is een bron van natuurlijke antioxidanten en dat wordt uitgedrukt in een ORAC-waarde van 3100 H-ORAC units.

Kies voor 100 % puur natuur.
Geen pesticiden - Glutenvrij - Lactose vrij - Soja vrij

Superfoods zijn plantaardige poeders met een hoge nutritionele waarde. Met superfoods voegt u vitamines, mineralen en eiwitten toe aan uw smoothie en krijgt uw gezonde levensstijl een boost.

Ingrediënten
100 % biologische Matcha uit Japan

Nutritionele waarden 100 g
Energie 1356kJ, 324 kcal
Vetten 3,85 g
Waarvan verzadigde vetzuren 1,41 g
Koolhydraten 50,20 g
Suikers 14,27 g
Vezels 36 g
Eiwitten 22,10 g
Zout 0,0 g
Cafeïne 2,3 g

Gebruik
Gebruik 5 g Purasana Matcha poeder per thee.
Dit groene poedertje is niet alleen geschikt om te verwerken in thee, smoothies en sapjes. Matcha kan ook verwerkt worden in bijvoorbeeld een muffin, pannenkoeken of een cake.
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap (cafeïne).

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen