TERRA SANA MUGI MISO ONGEPASTURISEERD (350 ML) (TERRA SANA BIO POSITIVE EATING)

. gemaakt van biologische sojabonen en gerst, 12 maanden gefermenteerde soja-en gerstpasta
. deze miso is een perfecte mix van alle vijf de smaken: zout, zoet, bitter, zuur en umami

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

TERRA SANA MUGI MISO ONGEPASTURISEERD (350 ML)


Omschrijving
Mugi miso wordt gemaakt van biologische sojabonen en gerst. Deze miso is een perfecte mix van alle vijf de smaken: zout, zoet, bitter, zuur en umami. Mugi miso wordt op ambachtelijke wijze gemaakt en fermenteert minimaal 12 maanden in 100 jaar oude, cederhouten vaten. Deze tijd is nodig om de smaak te verdiepen en gezonde eigenschappen toe te voegen. Het resultaat is een authentiek smakende Japanse smaakmaker die qua smaak tussen hatcho en shiro miso in ligt. Mugi miso is erg lekker om misosoep van te maken, maar doet het ook goed bij noodle-, groente- en tofugerechten. Mugi miso is gemiddeld krachtig van smaak en is iets zouter dan genmai miso.

  • Ongepasteuriseerd
  • Gemaakt van soja en gerst
  • Medium sterke smaak
  • Meer dan 12 maanden gefermenteerd
  • volgens een eeuwenoud recept
  • Gemaakt in Japan
  • In een praktische, duurzame glazen pot

Vegan

Ingrediënten
Sojabonen* (China), GERST* (Verenigde staten), zeezout (Japan), water, koji-ferment (Japan)

* = van biologische landbouw

Gebruik
Gebruik 1 eetlepel als vervanger van een bouillonblokje of voor 200 ml misosoep. Gebruik als basis voor saus, marinade of dressing. TerraSana’s miso is ongepasteuriseerd waardoor producteigen gisten kunnen blijven ontwikkelen. De witte bolletjes die ontstaan zijn onschadelijk en kunt u van het product afscheppen.

Opmerking
Bewaar na openen maximaal 3 maanden in de koelkast.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen